Mit vegyek a gépbe, hogy a videó amit felveszek ne szaggasson? Vagy melyikkel vegyem fel? Bővebben lent.
Tehát..
felveszek egy videót, mikor veszem, a játék nem akad, csak a videó és ez nem tudom miért van..
Gondoltam arra is hogy ez a program miatt van, ezért leírom, hogy mit használtam: Microsoft Expression Encoder 4
akkor mit kéne vennem a gépbe hogy ne akadjon a videó?/milyen screen recorder-t kéne használnom?
válaszokat előre is köszönöm :)
köszi a választ, de ebben a videó témában még eléggé új vagyok (kb. 3 napja volt az hogy én most fel akarok venni egy vidót xd). A Fraps az megvan, csak nem tudtam rájönni, hogy hogyan is kell használni. Tehát valami egyszerű kéne nekem, mint ez a Microsoft-os, de ha el tudod magyarázni hogy a Fraps-et hogy kell használni, akkor azt persze megköszönném :) és persze megnézem a másik 2-t is, amit írtál :D
Mégegyszer köszi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!