Van egy cd-re megírt röntgenfelvételem, nagy nehezen meg tudtam jeleníteni a gépemen. De hogyan tudnám ezt lementeni a gépemre?
Csak másolás és beillesztés (jobb klikk/másolás vagy CTRL+C és jobb klikk/beillesztés a célmappában vagy CTRL+V), vagy kihúzod egy mappába a fájlt.
Továbbküldésnél (például e-mail) csatolmányként kell mellékelni, és betallózni abból a mappából amelyikbe másoltad.
Hát sajnos nem megy. Nem menti ....
Fölül van egy csomó opció, eFilm Lite, alatta: file, edit, utility, ToolBars, Tools, Window és Help
De itt sem találtam semmi olyan ami segít. Általában a file menűben lehetne keresgélni mentéssel kapcsolatban. Nem?
Aha, te a megnyitott fájlról beszéltél (eddig nem volt egyértelmű). Én csak a kijelöltről, mielőtt megnyitod.
File/save vagy File/save as..., esetleg File/Export szokott a mentés másként lenni (Programfüggő persze, nem biztos hogy van benne ilyen). Ugyanúgy létrehoz egy másolatot a fájlról, mintha azt csinálnád amit eddig írtam.
Hoppá! Export van, ezen belül két lehetőség:
-as AVI Video
-as Image (s) ...
Rákattintottam az utóbbira, ezt írja ki: At least one image must be selected/marked for export.
Mit csináljak? Nem nagyon merek kísérletezni, nehogy letöröljek véletlenül valamit.
A CD-R egyszer írható, tartalma nem módosítható, nem tudod letörölni.
A hiba azt írja: legalább egy fájlnak kijelölve kell lennie hogy exportálni lehessen.
De ez még mindig ugyanaz, mintha bezárnád a programot, és a CD-n lévő fájllistából kijelölnéd és másolnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!