A tabletemre új firmware-t raktam és most a képernyő nem forog rendesen. Mit lehetne ezzel csinálni?
Szinte csak az állítva irányt érzékeli és így fektetve nem tudom használni. A többi firmware, ami a tabletemhez készült nem jó más miatt. Ezen működik minden, ezt a hibát leszámítva.
Gondoltam egy olyan fw-ből ahol ez a funkció jó, kimásolom a ssensors.rk29board.so fájlt ami -elvileg- a senzor érzékelésért felel és felülírom a mostani fw-en. Eredmény az, hogy még mindig nem jó, de most dől oldalra is, csak fejjel lefelé :D Nem jó az egész így, de a többi fw más hiba miatt használatlan nálam.
Nem tudom mit tegyek, hogy jó legyen. Valami ötlet?
Nem lehet visszarakni és amúgy is egy ősrégi verzió volt rajta ezért is cseréltem le újabbra...
További javaslat valakitől?
H.Tibor87!
Ezt jó tudni, köszi! Akkor ezért nem működött rendesen mikor kicseréltem. Esetleg nem tudnád leírni, hogy mik azok a konfig fájlok, amik a kijelző forgásáért felelnek? Ha azokat is kicserélem szerintem működnie kell és végre annyi idő után lesz egy rendes teljesen működő firmware rajta :)
Vagy adhatnál valami támpontot, ha esetleg nem tudom mik azok a fájlok. Neten valahol biztos le van írva csak nem tudom, hogy keressek rá. Vagy a franc se tudja azért utána nézek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!