Miért ugrik össze a latopom képernyője 4:3 alakúra?
Figyelt kérdés
Alapvetően a laptopom téglalap alakú.
Hyundai típusú téglalap alakú tv-m van, amivel össze tudom kötni a laptopot. Az egyetlen gondom, hogy amikor összekötöm a laptopot a tv-vel, azonnal átvált 4:3 alakú nézetre, mintha eleve a régi típusú laptomom lenne- és ez a nézet lesz a tv-n is.
(ha a tv-n állítok a nézeten, akkor az csak oldalra elnyújtja a képet, minden húzott lesz, és ez nagyon zavaró)
2013. nov. 26. 14:34
1/2 anonim válasza:
Windows 7+8/8.1-en így:
Windows gomb + P betű.
Lenyomod a Windows gombot, NYOMVA TARTOD, és nyomogatod a P-t.
Ott "Kibővít" vagy mi a here, a harmadik kép. (Két monitor van rajta, angol 7-en "Extend" a neve.)
2/2 A kérdező kommentje:
Még nem próbáltam ki, csak jelzem, hogy láttam a választ és köszönöm, remélem működni fog:))
Köszi!!
2013. nov. 27. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!