Viktoor kérdése:
Mit tegyek? (többi lent)! Ha más gépén aktiválom amin van net akkor az enyémen müködni fog a egyjátékos mód vagy egyáltalán elindul akkor? Ontos?
Figyelt kérdés
Vettem egy játékot a neten pc re a Crysis Warhead-ot 2 cd ből ál feltelepítettem és amikor elakartam indítani nem engedte mert aktiválni kellene de én nem tudom mert nincs netem a gépen ! ha más gépén aktiválom amin van net akkor az enyémen müködni fog a egyjátékos mód vagy egyáltalán elindul akkor?2013. dec. 5. 13:08
1/4 anonim válasza:
ha nincs net a gépeden, akkor honnan tudná, hogy másik gépen már aktiválta valaki?
Amúgy azon a gépen AJÁNLATOS aktiválni, amelyiken játszani akarsz
2/4 A kérdező kommentje:
értem csak enyit akartam tudni!
2013. dec. 5. 13:31
3/4 A kérdező kommentje:
de olyant már nem tudok venni amit nem kell aktiválni a crysisnek?
2013. dec. 5. 13:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!