Hogy lehet megtanulni a windows 7 újratelepítését?
Figyelt kérdés
Akik maguknak csinálják mindig azok hogy tanulták meg? Nekem most következne(1,5 év már nem volt ujrarakva) de nem akarok megint 4 ezret ki halyitani az ablakon. Akik maguknak csinálják lécci mondják már el hogy kell vagy hogy hol tanulták meg.2013. dec. 1. 18:47
1/3 anonim válasza:
Az interneten. Van rá vagy tízféle oldal. Egyiket elolvasod és már is tudni fogsz egy csomó dolgot róla:
2/3 anonim válasza:
Magyadul Ăr a teleptĹ. RetardĂĄlt aki elcseszi.
3/3 anonim válasza:
Én egyszer láttam egy ismerősömnél a telepítést és azóta magam telepítek mindent. Nem nehéz, mert szinte lépésről lépésre végigvezet a folyamaton a telepítő. Nézz meg pár videót róla, olvasd el a telepítés menetét és szerintem megtudod csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!