A dropbox letiltotta a meghívó linkemet?
Figyelt kérdés
Ugye 16 GB-ig lehet embereket meghívni azaz 32 embert...én ezzel 4GB-ot kaptam, de azóta még két embert meghívtam, akik letelepítették meg regisztráltak tutira, mivel én segítettem nekik...a linkemről regisztráltak, de nem működött...
Most egy rokonomnak elküldtem a linket azt mondta kiírta neki hogy a felhasználónak nincs jogosultsága....de ez csak egyszer látta, és azóta én is megpróbáltam megnézni internetterminálnál, és semmi, minden olyan mintha működne, de plusz tárhelyet nem kapok érte. Ilyenkor mivan?
2013. nov. 30. 21:33
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!