Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » 2013-09-21. Ncore meghívó...

2013-09-21. Ncore meghívó után kutattam és az nCore Hungary nevű csapat 2500 ft-ért ígért. Talán még meg is érné. Ki mit tud erről?

Figyelt kérdés

2013. szept. 21. 21:40
 1/8 anonim válasza:
100%

Azt, hogy kamu. Az ncore-ra nem lehet bejutni semmi ilyesmi módon. Sokan kínálják, hogy pénzért, meg emelt díjas SMS-ért, meg anyám tyúkjáért bejuthatsz. Felejtsd el ezeket. Egy módon juthatsz be, ha egy ncore felhasználó küld neked meghívót. Az viszont ingyen van. Hidd el tudom, nekem is ingyen volt a regisztráció, meg azóta se kértek tőlem semmiért pénzt. Szóval ja

Amúgy csak egy kis hülye kérdés: Az mire jó, hogy kiírtad a szöveg elé a dátumot, mint egy naplóbejegyzésnél?

2013. szept. 21. 21:45
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Kamu! Ahogy azt előttem is írták. Meghívó nélkül, valamint alternatív nCore-nak álcázott oldalakon nem lehet bejutni.
2013. szept. 21. 21:49
 3/8 2xSü ***** válasza:
100%
Némi logikus következtetéssel belátható, hogy átverésről van szó. Érdekes módon az ilyen oldalak soha nem mondják azt, hogy „bocs, de elfogytak a meghívóink, legyetek türelemmel”. ;-)
2013. szept. 21. 21:49
 4/8 anonim ***** válasza:
Kamu. Röviden én tömören.
2013. szept. 21. 21:53
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, én is úgy gondoltam, hogy átverés, de az ember mindig bízik. A dátumot megszokásból és precizitásból írtam ki, valamint most kérdeztem először. Még egyszer, köszi!
2013. szept. 23. 19:54
 6/8 anonim válasza:

Áhá, tehát új vagy a Gyakorikérdéseken. :D

Üdvözlünk köreinkben.

2013. szept. 23. 23:01
 7/8 anonim válasza:
Az full kamu. nCore nem árul meghívót, és egy gyenge szar másolat mind akik behúznak. Az igazi nCore csak az .cc és .nu domaineken érhető el. Ha be akarsz kerülni az igazi oldalra én küldök neked egy meghívót teljesen ingyen. Írj egy normális privát üzenetet.
2013. szept. 28. 21:20
 8/8 Dreak811 válasza:
Helló! Az lenne a kérdésem , hogy hogyan sikerült meghívót szerezned? Én is szeretnék már régen bejutni az oldalra de senkitől nem tudok kérni meghívót. Válaszodat köszönöm előre is! Helló!
2013. okt. 9. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!