FPS ingadozás játékokban, miért?
Sziasztok
Most vásároltam meg újdonsült notebookomat és azt tapasztaltam hogy a játékoknak van egy kis enyhe FPS ingadozás..
Főképp Counter Strike 1.6nál vettem észre, hogy a Stabil 100fpsről leesik 30-40FPS-re.. Gondolom mondanom sem kell, hogy nem kéne..
Egy Lenovo G505 notebookról van szó..
AMD A-Series A4-5000
4GB RAM
AMD Radeon 8570m
Nem melegszik, 50 fok felé szinte nem is megy hűtőpaddal..
Eleinte azt hittem hogy a CS-be kell keresnem a hibát, de észrevettem hogy más játéknál is van pici fps ingadozás..
Windows 7 64bites Operációs rendszerről van szó..
Valami megoldás?
Köszönöm előre is :)
Lehet az új játékokba nem veszed észre..
De egy Counter Strikeba, ha 100fpsről le esik 30ra azt igenis észre lehet venni..
Sokkal lassabb egér mozgás, futás, és észre vehető a szaggatás is..
Vitatkozhatnánk továbbra is, de feleslegesen, hiszen elsősorban továbbra is tartom az állításomat hogy bőven észrevehető..
Másodsorban pedig nem az volt a feltett kérdésem, hogy észrevehető-e. Ha nem hogy egy 10 éves játéknál miért esik le 30ra az FPS-em. Ha egy BF3nál annyi medium grafikai beállításokon..
Vitatkozhatunk.De megpróbálok ésszerű választ adni:
-a CS-t xp-re tervezték ha win 7-es géped van akkor lehet ,hogy ez a baj.
Az ez előtti gépemen is Windows 7 volt, kilőve..
Egy fórumon azt is írták, hogy lehet amiatt, mert túlságosan is erős hozzá a gépem. Mondták hogy próbáljam ki más játékkal is, ezt még nem teszteltem. Írok ha meg volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!