Egerecske kérdése:
Gép bekapcsolásakor probléma. Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Gép bekapcsol, majd a szokásos bios tesztek eddig minden ok majd hirtelen , teljesen üres képernyő illetve egy valami jelenik meg az egér nyila , majd jön az üdvözöljük felirat. Korában kb 5 másodpercig láttam totál üres képernyőt , most már néha 25-30 másodperc csak az hogy a nagy fekete üres képernyőt látom, monitor közepén egy egér nyíl. Ahhoz képest hogy SSD van benn így a teljes boot idő nagyon hosszú. Amint megjelenik az üdvözöljük , villám
gyorsan feláll az egész rendszer.
2013. nov. 27. 18:46
1/1 anonim válasza:
Nekem olyan volt, hogy bekapcsolás után megjelent minden, aztán kész kikapcs,magától. De minden. Újra indítottam erre közölte, hogy biztos hiba történt, ezért ha újra ilyet észlelek, akkor vagy az F1 vagy F2 nyomjam meg. Elvileg a panelban van gubanc. Azóta nincs gond, csak iszonyú lassú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!