Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Internetes vásárlással kapcsol...

Internetes vásárlással kapcsolatban kérdeznék?

Figyelt kérdés

Bónusz Brigádon vásároltam asztali laptophűtőt. Kiszállítással kértem, tranzakciós átutalással fizettem. Először csinálok életemben ilyet, még sosem vásároltam a BB-n se. Végigmentem a lépéseken, de a lakhelyem sehol sem kérték, a regisztrációban is a telefonszámom, a nevem és az irányítószámom van. Ilyenkor honnan tudják majd, h hova kell szállítani?

Normális válaszokat várok, köszönöm!

2013. nov. 26. 07:19
 1/10 anonim ***** válasza:
Sehonnan.
2013. nov. 26. 07:38
 2/10 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, h olyan válaszadók válaszát várom, akik tapasztaltak az internetes vásárlásban és akik már vásároltak is az adott oldalon!
2013. nov. 26. 07:40
 3/10 anonim ***** válasza:
38%

Jobb oldalt:

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

help@bonuszbrigad.hu

06 1 780 7360

Munkanapokon: 8-18 óráig

Amúgy ha ezt a terméket vetted

[link]

akkor inkább pénzvisszafizetést kérj, mert semmit nem ér.

(Sajnos tapasztalat, én 900Ft -ért vettem ugyan ezt.)

[link]

2013. nov. 26. 07:49
 4/10 anonim ***** válasza:
Azt hiszem, most ennek a kínai hangos szutyinak 1200ft most a kiskereskedelmi ára.
2013. nov. 26. 07:51
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm, kedves H.Tibor 87!

Az ügyfélszolgálat elérhetőségét én is látom. Köszönöm a megosztott tapasztalatodat is, de én még mindig a kérdésemben feltett kérdésemre várnám a választ!

2013. nov. 26. 07:55
 6/10 anonim ***** válasza:

Ha nem adtad meg, akkor sehonnan nem fogják tudni,

DE házhozószállítást sem választhattál, mivel nem töltötted ki a cím mezőt,

ergó szállítási cím hiányában, marad a boltban átvétel, vagy a rendelés száma alapján ügyfélszolgálaton pontosítod az adatokat.

2013. nov. 26. 07:58
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2013. nov. 26. 08:02
 8/10 anonim ***** válasza:

De mondom, iszonyú hangos, és semmit se ér.

olyan hangos mint egy álló szoba venti oszcillációs módba,

és semmit se ér mert csak a külső műanyag burkolatra fúja a levegőt.

Egy CPU hűtőtisztítás, és paszta cseréje, ezerszer olcsóbb, halkabb, és hatásosabb.

2013. nov. 26. 08:03
 9/10 anonim ***** válasza:

Csináltam egy videót is.

[link]

2013. nov. 26. 08:45
 10/10 anonim ***** válasza:

Olvasott embernek nincs párja:

A termék december 4-től átvehető a Brigád Boltban ingyenesen, vagy kérheted kiszállítással (házhozszállítással vagy Pick Pack Pontos átvétellel). Kiszállítás esetén mindenképpen kiszállítással vásárold meg a bónuszodat. Ezután rendeld meg a terméket a bonusz@lumexon.com e-mail címen, add meg a szállítási adatokat és telefonszámodat, valamint csatold a bónuszodat. Egy személy több bónuszt is vásárolhat. Minden további kérdéssel fordulj a cég ügyfélszolgálatához az ugyfelszolgalat@lumexon.com e-mail címen, 20 órán belül választ kapsz. Más kedvezménnyel is összevonható.

2013. nov. 26. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!