Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy jobb/gyorsabb a gép? Ha...

Hogy jobb/gyorsabb a gép? Ha 1 partíció van vagy ha 2?

Figyelt kérdés
2013. nov. 24. 15:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Nincs szükséged 2 partícióra (hacsak nem akarsz több op rendszert) szóval maradj az egynél.
2013. nov. 24. 15:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem mindegy, ez csak az adatok biztonsága miatt érdekes...
2013. nov. 24. 15:53
 3/6 anonim ***** válasza:
2 partíció egy oprendszer esetén is ajánlott, mert oprendszertelepítés esetén ha egy partíciód van akkor az összes adatodat el kell menteni, míg 2 partíció esetén ezt sookal könnyebb kivitelezni...
2013. nov. 24. 15:54
 4/6 A kérdező kommentje:
Arra tudna nekem valaki választ adni hogy gép indításkor kitesz 1 olyat nekem hogy válasszak hogy melyik partícióról akarom indítani a gépet.. az mi? :o
2013. nov. 24. 15:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Az, hogy valószínűleg mind két partíción van oprendszer vagy annak maradványai, ezért van bootmenüd...
2013. nov. 24. 15:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Formázd azt a partíciót amin nem a jelenleg futó op rendszer van, aztán nyisd meg az msconfig-ot (Windows gomb + R és írd be hogy msconfig.exe) válaszd a Rendszerindítás fület és töröld a listából a másik rendszert, azt amelyik épp nem fut és ezután már nem fogja megkérdezni.
2013. nov. 24. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!