Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnék jobb játékos...

Hogyan lehetnék jobb játékos a world of tanksban már vettem több prémium tankot és prém fiókot is de mégsem lett jobb a játék?

Figyelt kérdés

2013. nov. 24. 11:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Például gyakorlássa. Nen tudom a World of Tanks mennyire pay2win, de ha veszel prémium cuccokat, nem ezzel lehet a probléma.
2013. nov. 24. 11:24
 2/6 anonim ***** válasza:
nézz Cleverland-et(nagyon jól elmagyarázza a taktikákat a pályákon,meg sok jó dolgot is mond.
2013. nov. 24. 13:17
 3/6 anonim ***** válasza:
17%

Nagy szerencsével. Ha megnézed az összes videót szétmákolja szinte mindegyik. Pl nem pattan le, ahonnan a maradék 9 lövés lepattan, nem őt célozzák mert van 1 szerencsétlen ki rohangál a pályán, stb.

Erre amúgy pénzt költeni... pfff. Na mindegy, nem az én pénzem!

2013. nov. 24. 15:30
 4/6 Vidékibringás válasza:

Vannak különböző MOD-ok amit wotinfo.hu -rol letölthetsz.

Ilyen például ami kijelzi, hogy hol sebezhetőbbek a tankok ( igaz, hogy elcsúnyitja kicsit a tankokat a szines részeivel, de hamar megtanulod és utána törölheted )

Arra is érdemes figyelni, hogy melyik szeróra mész...érdemesebb arra amin kevesebben játszanak, mert minél terheltebb a szerver Te mint magyar játékos annál nagyobb lag -ban fogsz részesülni...még ha a kép nem is "ugrik" meg akkor is később ér el picit az info a gépedre és ő már addigra lehet, hogy rég becélzott.

Fölöslegesen futó alkalmazásokat be lehet zárni, hogy ne terhelje a géped a WOT hátrányára. Ha tudod , hogy a géped nem teljesen über, akkor a grafikai dolgokon is lehet picit lejjebb venni.

2013. nov. 25. 08:30
 5/6 Phoney ***** válasza:
A nyilvánvaló látszat ellenére ez elsősorban észjáték. Az ügyes kezeléssel magában nem mész semmire, ha nem tudod, mik a túlélés szabályai. Meg kell nézni a hivatalos youtube-csatorna videóit a játék működéséről, illetve ki kell ismerni a tankjaidat, elolvasni róluk a wot wikit, megnézni róluk is az ismertető videokat. Ez még az orosz nehéztankoknál sem hülyeség, bár azok felkészültség nélkül is játszhatóak. A játékosok többségének láthatóan fogalma nincsen, hogy az adott tank mire való (én személy szerint először egész az ISU-152-ig mentem, mire felfogtam, hogyan kell játszani azzal az ággal), aztán csodálkoznak, hogy semmire sem viszik azzal a tankkal, amivel a profik a fél csapatot kiirtják.
2013. nov. 25. 08:37
 6/6 anonim válasza:
Hát attól nem leszel jó játékos hogy prémiumot veszel.
2016. jan. 23. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!