Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szerintetek megéri PS4-et...

Szerintetek megéri PS4-et venni? Ha igen milyen csomagban, és honnan?

Figyelt kérdés

Most jött az ötlet,hogy jó lenne megvenni,a keret meg van hozzá,mivel gyűjtöttem másra,de kiderült,hogy az még se kell.

Jelenleg egy xbox 360 250 gb-os SLIM-em van,ezt mennyiért tudnám eladni,3 karral,1-nek rossz a LB gombja,fifa 14-gyel,és gta 5-tel,+ wifi erősítővel,eredeti dobozában,úgy hogy ha másfél éves,de kitűnő állapotban van?

Van még egy középkategóriás gamer PC-m,ezt mindenképp megtartanám,mivel a nyári munkából vettem.

PS 4-et vennék ha új generációs konzolhoz kerül a szó,mert olcsóbb,és szerintem sokkal jobb lett mint az xbox one,de nem tudom megéri-e úgy hogy postával 20k lesz 1 játék..meg kamera megéri-e,2 kontroller is kéne,az biztos olyan 160-70k-ra jönne ki,na meg elején 1 játékot akarok,ami jól leköt,és nem kell újat vennem 1 hét után.Multi része fizetős lesz PS-n nem?Killzone Shadowban gondolkodtam,játék szempontjából,valamit a konzolokszervize.hu-ról néztem.,.

Mit gondoltok?Megéri?

2013. nov. 24. 12:50
 1/2 anonim válasza:

először:konzolvilag.hu innen nézd a ps4 et,a legolcsóbb és legmegbízhatóbb oldal/cég,

ezeket ajánlom:

[link]

és

[link]

csak fullHD tv mellé ajánlom.

ja és fizetős lesz a multi sajna :(

2013. nov. 25. 17:00
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi! De találtam már másik oldalt ahol még megjelenés napján is megkapom, mivel konzolvilagban már csak januártól lehet kapni.
2013. nov. 27. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!