Szerintetek megéri PS4-et venni? Ha igen milyen csomagban, és honnan?
Most jött az ötlet,hogy jó lenne megvenni,a keret meg van hozzá,mivel gyűjtöttem másra,de kiderült,hogy az még se kell.
Jelenleg egy xbox 360 250 gb-os SLIM-em van,ezt mennyiért tudnám eladni,3 karral,1-nek rossz a LB gombja,fifa 14-gyel,és gta 5-tel,+ wifi erősítővel,eredeti dobozában,úgy hogy ha másfél éves,de kitűnő állapotban van?
Van még egy középkategóriás gamer PC-m,ezt mindenképp megtartanám,mivel a nyári munkából vettem.
PS 4-et vennék ha új generációs konzolhoz kerül a szó,mert olcsóbb,és szerintem sokkal jobb lett mint az xbox one,de nem tudom megéri-e úgy hogy postával 20k lesz 1 játék..meg kamera megéri-e,2 kontroller is kéne,az biztos olyan 160-70k-ra jönne ki,na meg elején 1 játékot akarok,ami jól leköt,és nem kell újat vennem 1 hét után.Multi része fizetős lesz PS-n nem?Killzone Shadowban gondolkodtam,játék szempontjából,valamit a konzolokszervize.hu-ról néztem.,.
Mit gondoltok?Megéri?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!