Tíz éves asztali gépem frissítésénél mire kell ügyelni?
A válaszolónak mondanám, hogy amint kiderült a kérdező nem ismeretes a számítástechnika világában. Emiatt téves információkat is megadhat, amiről ő maga nem is sejti hogy hülyeség.
Ilyen esetben én mindig házhoz megyek és úgy segítek. De ebben az esetben nagy a valószínűsége, hogy egy új gépet ajánlanék (10 éves gép, az bizony 10 éves gép).
Jogos felvetés.
Igaz én nem ajánlottam új számítógépet, eszembe se jutott, mert nem utalt rá a kérdező, de persze ez lenne a legjobb és legcélszerűbb megoldás, csak ugye elég költséges lenne..
Ja és még pár dolog:
1, laptopot javasolnék megvásárlásra
2, Újratelepítésnél ha szakemberre bízza, mindenképpen kérjen számlát! (Túl áraznak mindent az informatikusok, és akit át lehet verni azt meg is próbálják... ismerem a fajtám :D )
3, Törésnél nem mindig szól hogy butaságot csinál az ember! (System mappából is vígan lehet törölgetni)
Igen lehet törölgetni csak én nem akartam belemenni, nehogy valamit elrontson a kérdező illetve olyat töröljön amit nem kellene..:)
Temp mappából is lehet, na de ne menjünk bele.
És igen legjobban egy laptoppal járna a kérdezőnk:)
természetes számomra a tegezés..
látom szakemberek jöttek össze, ezért is nehéz elmondani úgy, hogy ne fulladjon röhögésbe az írásom...
a helyzet az, hogy erre a kis időre, amíg még normális vagyok, megpróbálom ezzel kihúzni..amikor nyugdíjba mentem akkor rakta össze egy cég számlára.nem is volt semmi baj, csak hát baromira lelassult.
hőerő-gépész voltam, tehát messze az elektronikától. látom a laptopokat, de amire kell a cájg, arra pont elég ez a régi.emilezésre, nyomtatásra, és szkennelésre kell.már nélkülözni nem lehet, mert például a kgfb-hez is nyomtató kell, beszkennelt aláírással visszaküldve.ezeket még értem, de a lassúsága az agyamra megy.
asszem meggondolom én ezt a házhozjövetelt, mert praktikusnak tűnik.Budafoki vagyok, az még nem a világ vége.
Köszönöm a segítő szándékot, igencsak jólesik.élni fogok a lehetőséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!