Tíz éves asztali gépem frissítésénél mire kell ügyelni?
Rakasd újra a rendszert, esetleg +RAM amitől gyorsulhat.
Elmondod mi a problémád és mit szeretnél és ők megcsinálják neked:)
köszönöm a gyors választ. egy évvel ezelőtt 512 ről 2 Gb-ra lett cserélve a RAM, de picit lett gyorsabb.
Igazából az érdekelne, mi a biztosíték arra, ha otthagyom egy cégnél a gépet, nem kerül a netre bizalmas kép, vagy szöveg? ezen tipródok.
Nem hinném, hogy ezzel szórakoznának, ha pedig mégis feljelented őket..
Vagy kérd meg egy ismerősödet aki ért hozzá, hogy rakjátok újra az XP-t. És akkor otthon nálatok megoldjátok. Ramot meg te is be tudod rakni a gépbe, megnézed milyen kell bele és veszel hozzá.
Ja értem. Akkor a "C"-n van a rendszer, a másik két partíción pedig az adatok, filmek, képek, iratok, stb.
Hát akkor vagy marad az ismerős és otthon megcsináljátok, vagy a fontosabb dolgaidat amiket nem akarod hogy más lásson, rakd rá egy pendrivera vagy írd ki CD/DVD-re:)
Köszönöm, értem, ennek szellemében próbálok eljárni.mindenesetre fényt mutattál az algút végén.
ha valamit nem szabad kitörölnöm, azt jelzi a gép?
( 70 éves vagyok, nekem mindenhez idő kell)
Hát elvileg jeleznie kellesz.
Az a lényeg, hogy a "C" meghajtóról ne törölj semmit. Gondolok itt a "Windows" mappára és annak tartalmára.
Ha valami nem világos privátban nyugodtan írj.
És elnézést a tegezésért, csak így egyszerűbb volt írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!