Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a gond? Mit lehetne tenni?

Mi a gond? Mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés

Van 1 kis problémám a gépemmel...

A probléma itt van leírva részletesen:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..

De amennyire tudom összefoglalom..

Szóval, újra telepítettem a Windows XP-t és amit a géphez kaptam VGA Driver telepítőt az nem jó.. Neten találtam 1-et de azt csak félig telepíti mert ez az "ATI Catalyst Control Center" Nem megy tovább csak előkészíti az "InstallShield Wizard" a telepítést de 30 perc után sem megy tovább.. (ez itt látható hogy miről van szó.. [link] )

Ajánlották nekem a "Driver Booster" nevű programot, amit én fel is telepítettem de nem sokat javult a gép.. (Ha valaki elolvassa a linkelt kérdést jobban belelát majd a problémámba..) Megcsináltam mindent amit lehet mégis nagyon lassú a gépem.. Tudom hogy amúgy semmi baja, mert mielőtt újra raktam volna az xp-t akkor nem volt ilyen probléma és akkor gyorsabb volt..

2013. nov. 21. 19:53
 1/3 anonim ***** válasza:

mikori a kártya,

próbáld meg a régebbi drivereket felrakni majd az egyre újabbakat esélyes hogy segít.de a lassúság ellen a megoldás az úgy nevezett cleaner programot lefutatni rajta

2013. nov. 21. 20:05
 2/3 A kérdező kommentje:

Van fent CCleaner, Spybot, és a rendszerehez tartozó Lemeztöredezettség-mentesítő ezeket rendszeresen csinálom..

Az újra telepítés előtt semmi baj nem volt a vga-val csak mikor újra raktam akkor valamiért nem fogadta el a gyári lemezen található telepítőt így netről töltöttem le 1-et amit ugye nem sikerült telepíteni mert nem megy tovább (RADEON 9250-el próbálkoztam először aztán megpróbáltam a RADEON 9200-at de nem sok sikerrel..)

2013. nov. 21. 20:10
 3/3 macika55 ***** válasza:

A linken írja.

Windows update.

Töltsd le a frissítéseket aztán próbáld a vga drivert futtatni.

2013. nov. 22. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!