Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ezt a Windows 7 témát hogyan...

Ezt a Windows 7 témát hogyan kell felrakni?

Figyelt kérdés
Nem hagyományos .theme file-ok, hanem egy browseui.dll és egy explorer.exe, lévén ez egy teljes téma... van még mellé egy font is, de azt se tudom, hova kéne rakni valamint egy .msstyles és egy .msstyles.mui file is, és egy shellstyle.dll + shellstyle.dll.mui is. Tudom, hogy müködik, de csak annyi a dolgom, hogy bemásolom öket a megfelelö helyre?

2013. nov. 21. 19:02
 1/6 anonim ***** válasza:
52%

le kell cserélni a rendszer fájlokat, ezt egy live OS -ről, tudod megtenni a legkönnyebben.

Vannak más megoldások is, de vírus irtók agresszíven ellenzik.

2013. nov. 21. 19:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Magyarul csak keressem meg az eredeti fájlokat, és írjam felül?
2013. nov. 21. 19:08
 3/6 anonim ***** válasza:
52%

én azért csinálnék mentést belőle.

de nem fogod tudni felülírni, mivel épp használatban van.

Ezért kell a live OS.

2013. nov. 21. 19:12
 4/6 A kérdező kommentje:
Erre gondoltam én is. Sajnos nem vagyok otthon a témában, ki tudnád kicsit fejteni hogy mi az?
2013. nov. 21. 19:14
 5/6 anonim ***** válasza:
52%

Live OS -> CD/Pendrive -ról futó Linux operációsrendszer.

Esetleg a Win7 telepítő CD -jét felhasználva elindíthatsz fájlkezelő programot, amivel áttudod másolni a rendszer fájlokat a témához.

2013. nov. 21. 19:23
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm ! :)
2013. nov. 21. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!