Windows Xp-hez muszáj az összes frissítését felrakni (Vagy csak elég az sp 3 mat. )?
"Fehersrac válasza:
Kell az 1 és a 2 is, szerintem..."
Az6 SP23-ban benne van az 1-2 is, csak az az utáni frissítések nincsenek benne /értelemszerűen/.
"Az6 SP23-ban benne van az 1-2 is, csak az az utáni frissítések nincsenek benne /értelemszerűen/"
Akkor a Microsoft is rosszul tudja:
"Az SP3 szervizcsomag telepítéséhez szükséges a Windows XP Service Pack 1a (SP1a) vagy a Service Pack 2 (SP2) megléte."
Itt olvasható : [link]
Qkker szerint nem kell, a Microsoft szerint igen...
Én már nem is foglalok állást...
"Kell az 1 és a 2 is, szerintem..."
"Az SP3 szervizcsomag telepítéséhez szükséges a Windows XP Service Pack 1a (SP1a) vagy a Service Pack 2 (SP2) megléte."
Mintha nem ugyan azt jelentené a két hozzászólásod.
Amúgy, ha integrálod a telepítőbe, akkor elég az SP3, sima telepítésnél régebben nekem is hisztizett, hogy kell az SP1 VAGY SP2.
Az elsőnél ott van, hogy szerintem. Ez nálam azt jelenti, hogy nem biztos. A szervízpakkot tesz fel abba nincs beleintegrálva semmi, max a telepítőbe, de itt nem erről van szó.
Én nem vitázni akarok, segíteni a kérdezőnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!