Hogyan tudom a pc-ről a 3D tv-re átjátszani a filmeket, képeket?
Figyelt kérdés
Adott egy pc és egy 3d Tv. Már megvettem a HDMI kábelt, össze is kötötem, de nem jön a hatás. A kép átmegy, hol duplázva, hol elmosodva (mintha 3D lenne), de hiába a szemüveg,(a tv-hez járt) nem változik semmi.Ráadásul még hang sincs a tv-n csak a gép hangfalán. Analfabéta vagyok e téren, ezért kérnék segítséget, hogy mit rontok el!? Előre is köszönöm!2013. nov. 20. 09:23
11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a hozzászólást! Több, számomra kipróbálásra váró választ is kaptam. Igyekszem értelmezni és lipróbálni, hátha... a pc video kártyája: Nvidia GeForce GT 440.
2013. nov. 20. 15:54
12/15 A kérdező kommentje:
Ja és sajna nincsennek a filmek a gépen,(külső merevlemez, pendrive kilöve...egyenlőre:-) ) online akartam a 3D -t nézni. Viszont az Nvidiának van valami 3D beállítás menüje Ott nagyon jól átjöttek a 3D képek, de hiába mert ezek után sem tudtam semmi mást 3D-ben megnézni...
2013. nov. 20. 16:05
13/15 tamasoft válasza:
Azt valaki mondja már meg, hogy ez hogy működik, tényleg érdekel: Írok egy választ, amire többnyire mindenki helyesel, de legalábbis senki nem mond ellen érvszerűen, és a helyeslő kommentek 100%-os értékelést kapnak.
Viszont a válaszom, (amit helyeselnek), az meg 40%-ot. :-)) vicc! Le is irtom magam innen, mert az objektív dolgok senkit nem érdekelnek.
14/15 A kérdező kommentje:
Ha ez nekem szólt, akkor bocsi, pótoltam! Én mindenkinek akartam pacsit adni, mert vettétek a fáradságot és hozzászóltatok...valamit benéztem, ...de idővel majd ebben is rutinosabb leszek :-)remélem!
2013. nov. 21. 08:53
15/15 tamasoft válasza:
Ja, nem neked szólt.. csak úgy általában..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!