Hogyan tudom a pc-ről a 3D tv-re átjátszani a filmeket, képeket?
Helló,
Ha monitorként használod ilyenkor a tv-t mivel a pc-n játszod le a filmet! a legfontosabb hogy támogatja e a videó kártyád a 3D-t Ha nem akkor sosem lesz 3D-s képed :)
HDMI kábel csak a képet közvetíti át
-Ha azt szeretnéd hogy a hang ne a pc-n legyen kösd össze a tv-vel tehát a hang kimenetét,a tv- hang bemenetével,, de ahhoz olyan kábel is kell, főleg ha a hangkártyádból jack kimenet van csak és a tv-ben rca ( átalakító 150ft.)
(nem minden tv-n lehet)
Ha 3D-s akkor gondolom okost tv (smart) de ha nem is csak van benne usb-n keresztüli lejátszási mód,.. Ez a legjobb nincs kábel,videó/audió- val nem kell szórakozni stb..
32GB-os pendrive 8eft.
Előzőnek: A HDMI átviszi a hangot. Még a DisplayPort-HDMI átalakítóval is simán megy a hang. Több éve így használom, mindig átment a hang.
Amúgy ebayről már 64GB-os Kingston pendriveot kapsz 8k-ért.
Megjegyzem sima HDMI kimenetem van nem DisplayPort- os és a kérdezö is azt irta, hogy HDMi kábelt vett... tudtommal a kettö nem kompatibis, vagyis átalakitó kell ahoz hogy bele tudja rakni a HDMI-kábelt?!
Szuper akkor írd meg azt is létszíves, hogy hogyan varázsoljunk hangot bele, mert pl:nekem nem laptop -om,van tehát külön van a vídeókártya és külön hangkártya. HDMI kimenete a vidk.van de csak képet ad hangot értelem szerűen nem,. Alap kérdésben is az volt,hogy ID:Ráadásul még hang sincs a tv-n csak a gép hangfalán.
Nekem is így müködik ezért váltottam pendrive -ra hogy ne keljen külön erősitött használnom a hanghoz. Ezért is írtam én is,és a kérdezö is,hogy csak képet ad a HDMI- kábel,,Laptop-on biztos máshogy működik de ez asztali Pc,..és itt nincs egyben!
Ahogy az előző írja: egyre megy. Ugyanúgy kell mennie asztali géppel is. Ha nem megy, akkor valamit elszúrtál.
Nézd meg a hangeszközöket. Ott kéne lennie egy HDMI-nek.
Mivel a HDMI-n digitálisan megy ki az adat, így a videókártyába igazából semmi extra nem kell, csak továbbküldi a hang byteokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!