Meg éri tabletot venni?
Figyelt kérdés
Jobban meg érné mint laptop? Pát hét múlva megyek külföldre dolgozni és nem tudom hogy meg érné e Tabletot venni vagy laptopot. Játék az jó lenne ha menne rajta a GTA San Andreas hogy el üssem az időt amikor épp pihenek meg persze a net.2013. nov. 19. 01:54
1/3 anonim válasza:
Hát, ha ilyeneket akarsz játszani, akkor win8-as tablet kéne neked. nemtudom... sok szempontot figyelembe kell venni
ha már tablet, kapásból ipad-et ajánlanék neked, de tény hogy azon nem tudsz san andreas-ozni :) csak vice city és gta III van rá, mint ahogy androidra is ez a kettő van, tehát bármilyen androidos tablettal sem lennél előrébb
2/3 anonim válasza:
szerintem egyértelműen laptop, ha van pénz akkor meg touch screenes laptop aztán már teljesen olyan mint egy tablet nyomogathatod meg minden. kinek mi éri meg milyen kérdés ez. döntsd el mit akarsz.
3/3 A kérdező kommentje:
ja hogy az úgy megy. mint egy android és nem mehet rajta a gta. hát akkor laptop kell csak pénz arra nincs. tabletnál pedig applet semmiképpen nem vennék. Csak mert ha el megyek a skype is kellene hogy haza telefonáljak és zte skatem van és a memória túl kevés. Köszönöm a válaszokat. ha össze jön a pénzem akkor laptop lesz. :)
2013. nov. 20. 01:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!