550W-os táp megfelelő a mai konfigokba?
Figyelt kérdés
nem tudok konkrétumokat mondani miből mi lesz még, most tervezgetek egy nagy csereberét mindenből csak a videókártyám marad (GTX 650Ti Boost) e köré fogok építkezni olyan 100 ezer ftból, kérdés hogy egy mai átlag konfignak középkategóriának elég az 550Wos táp?2013. nov. 18. 23:46
1/17 anonim válasza:
Ha szar minőségű a táp, akkor nem, ha jó minőségű, akkor még sok is. Nem írtál sem konfigot, sem pontos táptípust, szóval ember nincs, aki megmondja.
4/17 A kérdező kommentje:
mivel még a konfigom most lesz összeálíltva nem írhatok konkrétat bocsánat
2013. nov. 18. 23:58
5/17 A kérdező kommentje:
miért is fos?
2013. nov. 18. 23:58
6/17 anonim válasza:
Nem tudja leadni a névleges teljesítményét, nem tudja a szabványok adta keretek között tartani a névleges feszültségeit, a hatásfoka is pocsék. Nem véletlenül olcsóbb, mint egy normális 400W-os táp, de még így is drága ajtótámasz.
7/17 anonim válasza:
volt egy nagy mondás miszerintem egy jó 400W táp mindenre elég nah ez a mondás már 5 éves ezért pl én egy hd7970+i2500k egy 450W táppal hajtok ki de ez egy egy be quiet táp szóval nem 10 fillér.
szóval az első hozzászólónak van igaza
8/17 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat igazából kicsit elkedvetlenített, de igaz is mert tönkrevághatja az egész gépet jól meg kell választani. milyen árban lehet már normális 550est kapni? ha kaphatnék konkrét linket annak örülnék a legjobban
2013. nov. 19. 00:06
9/17 anonim válasza:
innen keress egy 400w vagy ha később fejleszteni vagy tuningolni akarsz akkor egy 500 körüli tápot.
10/17 anonim válasza:
én ezt ajánlom de sok jó van még a piacon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!