Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért áll meg a Win-7 telepíté...

Miért áll meg a Win-7 telepítése közben?

Figyelt kérdés
Az lenne a problémám hogy van egy Amilo LA 1703-as laptopom és egyszerűen sehogysem tudom felrakni rá a win7-t, utána néztem a rendszerkövetelményeknek megfelel,2 gb ram is van benne, a telepítő lemezzel sem lehet gond mert más gépet simán felraktam vele gond nélkül elsőre! A telepítő megáll 1%-nál, és órákon keresztül nem történik semmi! (Az xp-t gond nélkül feltdom rá rakni! )

2013. nov. 18. 12:08
 1/6 Csxeba ***** válasza:

Én azért megpróbálnám újra kiírni / telepítő USB-vel. Megtörölgetheted az olvasófejet fülpiszkálóval óvatosan, ha kijön amikor kinyitod a DVD olvasót.

Vagy lehet, hogy csak nem jelzi ki, esetleg megpróbálhatod egész éjszakán át futtatni.

2013. nov. 18. 12:21
 2/6 Emberek ***** válasza:
nekem ez volt a gondom a régi gépemmel, és mint utólag kiderült csak a fejet kellett volna megtisztítani. Egy próbát megér
2013. nov. 18. 13:58
 3/6 A kérdező kommentje:

Több telepítő lemezzel is próbáltam már, és mindig megállt ugyan ott. Más lemezt beolvas hibátlanul. Azért megpróbálom megtisztítani.

Én amúgy arra gyanakszom hogy nem lehet hogy a bios-ban van a hiba? Mármint kaptam egy ilyen tippet is hogy fel kéne frissíteni vagy pedig át kéne ott valamit állítani. Erröl mit gondoltok?

2013. nov. 19. 07:20
 4/6 Csxeba ***** válasza:
Azt gondolom, hogy én, jó pár éves számítógépes tapasztalattal, nem mernék bevállalni egy BIOS frissítést :D Akár tönkre is teheted a géped, há valamit nem jól csinálsz. Persze lehet, hogy csak én parázom túl. Hol áll meg, a másolásnál vagy a programok kibontásánál?
2013. nov. 19. 08:28
 5/6 Csxeba ***** válasza:
Kicsit utánagugliztam, azt írják, az is lehet egy megoldás, hogy mikor megáll kiveszed és visszateszed a DVD-t.
2013. nov. 19. 08:30
 6/6 A kérdező kommentje:
A második műveletnél áll meg, azt hiszem a kibontásnál. A "kiveszem vissza teszem " dolgot is próbáltam már :(
2013. nov. 19. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!