XP operációs rendszer telepítése közben gondok?
Először is tudom hogy nem értek annyira a számítógépekhez min kellene, de nincs ismerősöm aki megcsinálná helyettem, pénzem meg most nincs hogy megcsináltassam valakivel.
Egy régi számítógépről van szó, telepítőlemeze alapból nem volt, frissítve sem volt már az utóbbi pár évben.
Úgy gondoltam nemrég hogy megpróbálom újratelepíteni, egyszer már sikerült is egy másik gépünkön. Most töltöttem le XP operációs rendszert (eredetileg is az volt rajta). Minden jól ment addig amíg ki nem írta hogy valami összetevői hiányoznak így a telepítés félbeszakadt. Belépéskor viszont már a régit és az újat is kihozta.
Letöltöttem egy másikat is. Itt már ment minden, annyira hogy felül is írta szerintem mindkettőt. Aztán most is kiírta hogy alapvető összetevők hiányoznak. Most úgy áll a helyzet hogy belépéskor olyan mintha indulna csak miután kiírja hogy XP azután kihoz egy ablakot hogy 2-3 összetevője hiányzik és ezért újraindítja a gépet.
Nem tudom mivel van gond, most kértem kölcsön telepítő CD-t ami már biztosan jó, viszont most nem indítja a telepítést. Beállítottam hogy CD-ről induljon, ki is írja hogy rakjam be a CD-t aztán nyomjak entert, de nem csinál semmit, ugyan azt az ablakot hozza ki :S
Amit néztem sok oldalon hogy azzal kell kezdeni hogy CD-ről induljon.
Pont ez az hogy nem töltődik :S Azt írja hogy nyomjak entert (ezt még lentre hozza ki sok más szöveggel felette) mikor entert nyomok (más gombra nem is reagál) azt írja megint hogy helyezzem be a CD-t és nyomjak entert, ezt már egyedüli szövegként fentre írja. Ennél tovább viszont nem megy, mindig visszaugrik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!