Macobook airem nem kapcsol be mi lehet a baj?
Szerintem csak le akarnak nyúlni pénzzel. Ha ez egy kamu hirdetés.
Ha mégis megvennéd csakis személyesen vedd át, minden papírral, tartozékkal és számlával.
A legjöbb az lenne, hogyha rákötnétek egy külső monitort, hogy azzal működik-e. Ha igen, akkor valószínűleg a kijelző hibás. Nem olcsó mulatság, de javítható.
Lehet, hogy csak meghalt benne a vízhűtés, ugyebár a víz hűtés során a víz hő hatására lassan elpárolog. Tedd be egy csap alá és töltsd újra benne a vizet.
Amúgy komolyra fordítva a szót, a ventilátor akkor is felpörög, macairnél, ha a proci ép egy kicsit csak úgy istenesen bele égett a socketbe (ez tapasztalat(sajnos)). Szerintem nem éri meg szenvedni vele. Főleg hogy a linket nézve egy 4-5 éves modelről van szó. Ha mondjuk tényleg csak kontakt akkor is bármelyik pillanatban elmehet a lapon egy kondi, vagy elszállhat benne bármi. Lehet hogy "ocsó" a 100€, de nem sokkal többért (duplája kb.) hasonló működőt kapsz. 70-80k ért mennek most a jobb megkímélt állapotúak. amúgy a 2009-es szériának sok hibája volt, köztük a legjelentősebbek: a bill készítésénél használt anyag ha melegedett a gép gyakran ráolvadt kis foltokban a kijelzőre (ált. az összes 2009-es modelnél észrevehető legalább 1-2 betű fehér (ill. világos) háttérnél, ami a billről "olvadt" rá.); a kijelzőnél gyakran elszállt a lap(gondolom enél is az a verzió áll fent (szakember 100-!350! € körül számolja most a munkadíjat meg a szükséges hardvert)); pont az a széria amit már nem éri meg megvenni. Ha mac air akkor ne vegyél 2010 második félév előtti kiadást. és 1,8Ghz az nem jó, 2009-ben volt olyan ami 2,2-vel ment az 1,8-ban kevesebb volt a cache, meg kevesebb mem-el is adták. meg úgy alapból minden hardveren egyszerre sporoltak.
Amúgy nekem akkor is csinált ilyet, amikor kontaktos lett a HDD, szétszedtem megmozgattam azt fél évig semmi... aztán meghalt a hüttés (és paffff)!
Tényleg zsákbamacska amúgy.
Ami érdekesség mac air 2008 SSD, 2009 HDD... nem sokat ír róla a csóka
összefoglalva, szerintem NE!
ma 05:03
"Ami érdekesség mac air 2008 SSD, 2009 HDD... "
Te meg mit hordasz itt össze?? Az Airben sosem volt HDD bele sem férne.
Kérdező, menj fel a beszeljukmac.com oldalra és ott keresd gyiik-ot ő apple szervízben dolgozik és elég jól keni vágja a témát.
Esetleg az i-doki.hu-n is érdeklődhetsz. Ott dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!