100 ezer forintból milyen lehetőségem van komplett pc-re amellyel lehet játszani?
Figyelt kérdés
Tehát nekem konkrétan játékra kéne de 0-án vagyok se egér se monitor se hangfal se billentyű de igazábol nekem csak az számit hogy a gép viszonylag erős legyen a tartozékok minősége már annyira nem érdekel csak tudjak gamelni.2013. nov. 15. 22:00
1/3 A kérdező kommentje:
Azt még kifelejtettem hogy pl ilyen játékokat jólenne ha vinne: vindictus eu, tera online, league of legends, rage, warhammer 40 000 space marine ilyesmik ..
2013. nov. 15. 22:03
2/3 anonim válasza:
100K-ból monitorral?
Kicsit több kellene.
3/3 soccerway válasza:
17-es monitort lehet venni 1500 Ft-ért persze a régi fajtát, tudja az 1024x768-at, arra meg elég lesz az amd APU-ja is. Így összejön 100ból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!