Mit vegyek?
Figyelt kérdés
Mi érné meg jobban? A ps4 vagy egy gamer pc?2013. nov. 14. 09:46
1/7 Nosco válasza:
Olyan, hogy gamer pc szerintem nem létezik. 3-4 hónapig talán lehet annak mondani aztán már csak egy mezei közép kategóriás gépnek számít. Túl gyors a fejlődés. Akár a ps4 akár más konzol is jó választás lehet. Ez már a te döntésed.
2/7 P.O.C. válasza:
Így van, a konzol sokkal nehezebben avul el, de drágább fent tartani. Az eredeti játékok is alapból drágábbak hozzá mint PC -hez, de ha esetleg többet szeretnél játszani, mint amennyit költhetsz erre. És az erő sötét oldalát választod, PC -n nem kell féltened a garanciát, ha netről letöltött játékkal akarsz játszani.
3/7 anonim válasza:
konzolhoz is van flash, chippelés amivel mennek a nem eredeti játékok is.
4/7 P.O.C. válasza:
Én azt mondtam, hogy nincs, hanem csak azt hogy veszélyesebb. Ezért említettem a garanciát. Ha megpiszkált cuccot adsz le gariba elküldenek vele a halál f..s.ára.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ.De szerintem inkább pc-t veszek egy újat. Mert a mostani gépem eléggé fos.
Milyen gépet vegyek amin megy ultrán a bf4? Valami jó össze állítást tudna valaki küldeni?Ár limit 260ezer ft.
2013. nov. 14. 20:34
7/7 anonim válasza:
Én is így voltam mint te :) 7 éves gépem volt tehát logikus, hogy azt váltottam le.Viszont én szeretnék még egy ps4-et is beszerezni,remélem ballagásra összejön.Szerintem így együtt a legjobb választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!