Hogy győzzem meg anyámat?
Én kaptam egy iFos 4-et a munkahelyemen, mert a projekthez kapcsolódót, és ismernem kellet.
nem hogy 90 -et de 10 ezret sem adnék érte...
fiókba csücsül, már lassan 1 éve, mert annyit se ér, mint egy Galaxy Mini.
Egyrész az iphone 5 a legújabb, tehát le leszel maradva a hipsterségben.
Másrészt ennyiért egy fél számítógépet lehetne venni.
Harmadrészt az apple trágyával megegyező, vagy annál sokkal jobb konfiggal rendelkező androidos okostelefont/tabletet kapsz fele annyi pénzért, mert nincs rajta az apple logo. (Amit bármelyik plázában lézerrel rágravíroztathatsz a telódra.)
Amúgy ez a pénz nekem két havi teljes költségvetésem, amiből kijön az egyetem részlet, a kaja, a bkv, az albérlet, és a vonat. Te ezt 5 perc alatt el akarod b*ni egy gagyi kínai (szerinted hol gyártat mindenki elektronikai alkatrészt? Hát nem japánban és németországban ahol értenek is hozzá.) sz*ra.
Te a spórolt pénzedet inkább tedd félre. És hogy 4 egész éve nem kaptál telefont... Ó de tudlak sajnálni... Az én telóm 6 éves, Nokia Xpressmusic 5310. Törött, vannak bajai, de mivel Nokia, ez bírja. És amíg reggel működik rajta az ébresztő, és nap közben az mp3, addig ez marad. Egy galaxyt sem használnék másra, ha valaki ingyen megdobna vele. A mai sz*rok egy hónapot sem bírnak, és nagy valózínűséggel lesznek irigyeid, akik leütnek érte, és visszaviszik a használt teló boltba. Te meg vagy felállsz, vagy nem.
Képzeld én magamnak veszek már mindent és 3 éve nem vettem új telefont. Most fogok venni egyet.
Egy 60e Ft-os készülék egyáltalán nem sz ar.
Nem tudom, hogy egy gyereknek miért kell egyáltalán egy 60e-es készülék is.
Nektek még bőven elég lenne egy 30-40e-es készülék is.
Persze azzal nem lehet menőzni.
Szóval 60ezer áll rendelkezésedre!
10 000 ért vegyél Anyukádnak egy gyönyörü csokrot, és mellé csokoládét! Mondd meg Neki hogy szerted Öt!
Aztán vegyetek 30ezerért egy Galaxy Minit!
A maradékból meg vásároljatok be otthonra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!