Zozika98 kérdése:
Hogy lehet bejutni az ncore-be?
Figyelt kérdés
már elég rég szeretném tudni mert nem megy nekem sehogyse2013. nov. 9. 19:48
1/13 anonim válasza:
Meghívóval. Egy bent lévő tag küld neked meghívót. De most ne kezdj el ismeretlenektől kéregetni, mert elég nehéz az oldalon belül is hozzá jutni, szóval nem szoktak ismeretlen embereknek küldözgetni.
3/13 A kérdező kommentje:
ajj kár pedig én elég komolyan veszem a vissza töltéseket na mindegy azért köszönöm a gyors választ
2013. nov. 9. 19:52
4/13 anonim válasza:
tapasztalataim szerint úgy osztogatják néha mint a cukrot, van akinek nehéz hozzájutni
5/13 A kérdező kommentje:
és az lehet tudni hol?
2013. nov. 9. 19:54
6/13 anonim válasza:
akinek nem* nehéz, kimaradt a nem, de én nem ezek közé tartozok, nemtom miként lehet meghívót küldeni. meg asszem csak akkor küldhetnek meghívót mikor az oldal engedi, nem mindig.
7/13 A kérdező kommentje:
hát kár mindent megadnék egy meghivóért az biztos.de nem kéregetni jöttem
2013. nov. 9. 19:56
8/13 anonim válasza:
"mindent megadnék egy meghivóért "
Ha valakinek kifizeted a prémiumot (1000Ft) akkor küldenek meghívót.
10/13 soccerway válasza:
Kérdés ennyi pénzért megéri-e kockára tenni egy accountot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!