Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Xbox 360 Playstatin 4 Xbox...

Granitis kérdése:

Xbox 360 Playstatin 4 Xbox one játékkompatibilitás tudok e a haverommal játszani? (többi lent)

Figyelt kérdés

Nos a kérdésem az lenne hogy a haveromnak van egy xbox 360 a és én konzolos vagyok és mindenképpen veszek egy Playstation 4 et vagy egy Xbox one-t. A lényeg az hogy melyik konzol tenné lejetővé hogy együtt játszhassunk???

(NE CSAPJON ÁT VESZEKEDÉSBE HOGY így Sz@R A PS/XBOX!!!!!)

#játék #Xbox 360 #Xbox LIVE #PlayStation 4 #Xbox One #játékkompatibilitás #játék gyakori kérdések #Sony plus
2013. nov. 9. 19:10
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát ha ps4et veszel akkor sehogy...

Talán Xnox one nál találkozhatok de sztem az se ziher

2013. nov. 9. 20:37
 2/5 A kérdező kommentje:

És ha elcseréli a boxot egy ps 3 ra és én ps4 et veszek???

(ps3 ps4 kombó)

2013. nov. 10. 08:43
 3/5 anonim ***** válasza:

Arra is csak azt mondom hogy lehetséges de nem 100%

Mivel psn ugyan úgy psn marad nem hiszem hogy ps4nek külön csinálnának multit.

De ez csak az én véleményem szerintem még nincs info erről

2013. nov. 10. 17:19
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors reakciót amúgy elnapoltam a konzolvásárlást nyárig hisz addig még kiszolgál az elite és kiderülhetnek még szériahibák amiket addigra orvosolnak :)
2013. nov. 11. 22:16
 5/5 anonim válasza:
Szerntem tuti nem lehet játszani így eggyikről sem a másikra amiket leírtál.Pl:battlefield 4 multiban ps3-on és xbox 360-on 24-en lehet csak játszani.Az újgeneráción pedig 64-en.úgyhogy szerintem vesd el ezt az ötletet
2013. nov. 16. 19:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!