Segítene valaki?

Figyelt kérdés

Ezennel egy olyat szeretnék kérdezni hogy nagy gépfelújításba kezdtem bele és pár dolog már meg is van (linkelem őket és PCXről rendelem őket)

És a fő kérdésem az lenne hogy mennyire lesz jó így a gépem ha akarok rendelni:

[link]

[link] (lehet viszont nézek 2,5 colosba, majd még meglátom)

[link]

[link] (nem biztos hogy most a másik ilyen is 1600MHzes)

[link]

[link] (ebből kell kb 6 db)

leginkább ezek kellenek a gépbe

ami melette lesz majd:

hang 5.1es: [link]

játék vezérlők: [link]

[link]

És a végére magát a házat is le akarom csrélni egy ilyenre: [link] (csak táp nélkül kellene)

és a kérdés második fele meg az lenne hogy (ezeknek kb mennyi lenne a postaköltsége aki tudja? Ha nem tudja senki se akkor az se baj :D

majd kiderül :D)

2013. nov. 7. 18:46
 1/10 anonim ***** válasza:

winyóból 3,5"osat vennék 7200rpmeset és 500GBosat

procit, alaplaot nem írtad :)

2013. nov. 8. 09:03
 2/10 A kérdező kommentje:

boccs proci az inteles és 2,8GHz-es és az alaplap pedig: [link]

(de amiket nem írtam bele a felsorolásba azok már megvannak)

csak az a baj hogy a procit nem tom pontosan milyen valamint úgy tudom hogy integrált az nagyon nem tetszik benne mert elég hülyén csinálja a dolgokat.

Pl.: multkor is elindítottam egy progit aztán a proci 2800MHzes órajellel 100%on elkezdett pörögni utánna meg vagy 5 percig csigatempóba csinálta a dolgokat de mikor megnéztem a "figyelőjét" akkor meg kész mint akit most szültek leesett 1596 MHzre az órajel és csak 5-10kal dolkozott és utánna meg mint olyan gyórs volt amilyennek szokott is lenne.

tehát ha tudod akkor ezt kérlek majd ha tudod akkor kérlek magyarázd el nekem mert nagyon nem értem hogy mi a baja :/

de azért megfogadom a tanácsod a 3,5 hüvelykessel :D

és köszi a választ előre erre is :D

2013. nov. 8. 15:38
 3/10 anonim ***** válasza:

igaz, van integrált procis alaplap is, de 100% hogy nem olyanod van, mert az alaplapba kell beletenni a procit.

procihoz, szedd le a cpuid nevű progit és az kiir mindent róla

Az a rossz hírem, hogy ha nem intel i3-as a procid, akkor azt is kellene venned, mert ezek a cuccokat hiába veszed meg, attól a játékok nem fognak sokkal jobban menni, mert a processzor nem bírná a tempót.

proesszor lassúságra azt tudom mondani, hogy egy win újratelepítés csodákra képes.

az, hoyg egyzser 1600Mhzet ír ki processzor sebességre, máskor meg 2800-at, az azt jelenti, hoyg akkor nem kell akkora teljesítmény a processzórtól, és így energiatakarékos módba kacsol, de amint szükséges azonnal felemeli.

2013. nov. 8. 20:49
 4/10 A kérdező kommentje:

AIDA64-gyel néztem meg és hát egyik résznél azt írja hogy Memória sebessége: 1333 (667 MHz)

egy kicsit lejjebb pedig azt hogy

Memória sebessége: 1600 (800 MHz)

akkor most mi van?

múgy a procim meg:

DualCore Intel Pentium G840, 2800 MHz és alig eszik 10W-ot

amúgy tegnap szétszedtem a gépet és ha jól láttam akkor sajnos integrált :/

pedig már néztem egy másik Intel I7es 3,6 GHzes 6 magos procit :/

(Amúgy az jó ha a gyári ventilátoros hűtőbordával 33/29 fokos a proci?) (de ma szereltem rá még egyet a gépház oldalára és azi is a processzor felé nyomja a levegőt)

2013. nov. 10. 10:07
 5/10 anonim ***** válasza:

Memória: azért van 2 sebességadat, mert az alaplap maximum 1600mhz-s memóriát támogat, és ami most van benne az 1333mhz-s

Hidd el az a proci nem integrált.

Igaz ez nem a te alaplapodon mutatja be, de 99%ban ugyanezek a lépések(procikivétel):

http://www.youtube.com/watch?v=iwBb8LmI5qI

megj.: a hűtőborda nehezen jön le a prociról, ha jó a proci és a borda közötti hűtőpaszta. Kicsit lehet óvatosan jobbra balra tekergetni és közben egyenletesen húzni, nem feszegetve.

Játékra feleslegesnek tartom ehhez a konfighoz az i7-est. Elég egy i5-ös.

2013. nov. 11. 07:50
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

amúgy néztem egy i5-öst: [link]

de egy SOKKAL olcsóbb i7-est (azért sokkal olcsóbb mert amit elsőre néztem az 160000 volt): [link]

és egy olyan kérdés hogy a foglalata akkor most jó vagy nem jó az alaplapomnál ezekhez a procikhoz?

alaplap (elküldtem már egyszer de nem baj most is): [link]

(nem mellékesen lehet hogy egy jó darabig nem tudom majd leszedni a prociról a hűtőbordát ugyanis pont tegnap lett újrakenve rajta)amúgy meg a proci cserével bőven ráérek még mert elsőnek a videókártyát kell megvennem mert az nincs a gépbe

na mindegy

Köszi a válaszokat!

2013. nov. 11. 16:52
 7/10 anonim ***** válasza:

Sajnos a proci nem jó bele mert a proci lga1150 es foglaltú, míg az alaplapod lga 1155-ös.

Amúgy prociból olyat nézz, aminek a végén nincs "K" betű, mert azok azért drágábbak, mert lehet húzni felfele az órajelt. Nem akarlak megbántani, de ezeket nem ajánlanám neked, mert az órajel piszkálással tönkre is lehet tenni a procit.

Processzort ezek közül válogathatsz: [link]

Amit kinéztél, annak a megfelelő verziója ez: [link]

ui.: le lehet szedni a frissen pasztázott hűtőt is, csak óvatosan

2013. nov. 12. 08:06
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszi az amit linkeltél másodiknak az pont jó lesz majd és még azt szeretném hogy a Far Cry 3-om, Battlefield 3, és még pár ilyen nagy rendszerigényű játék akkor elmenne az i5-ös procival?

Leginkább a Far Cry 3-om érdekelne

Csak ennyi lett volna most

Amúgy bocsi a múltkor nem jó linket másoltam az alaplaphoz

De köszönöm az eddig segítségedet!

2013. nov. 12. 16:08
 9/10 anonim ***** válasza:
i3-as 3.3ghz-es proci is elég ezekhez, de ez már határeset. i5-tel nem lesz gond
2013. nov. 13. 09:26
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaid!
2013. nov. 13. 17:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!