Milyen dvd-rippelőt használjak mp4 lejátszóhoz?
Sajna nagyon nem mindegy a lejátszómnak, hogy milyenre tömörítem le a videókat, de ezt szerencsére már kitapasztaltam. Most dvd-t szeretnék letömöríteni, hogy azon nézhessem. A SUPER nevű programot használtam, mert elég halk volt a dvd, de ugye az több kisebb fájlt csinál a dvd-ből (mert nem dvd ripper) és fájlonként eltérő hangerejüek. Így amikor éppen fájlt váltott a lejátszó, elkezdett ordítani a fülembe.
Szóval keresek valami dvd rippelőt amivel megoldhatnám, hogy egy aviba menthessel le a dvd-t és hangosíthassak a hangerőn. No meg persze szépen beállíthassam, hogy mivel tömörítsen hangot meg videót.
Amúgy egy mpio fy-1000 lejátszóm van és elvileg a SUPER-el így kellett tömöríteni, hogy le is játsza cucc:
AVI (xvid), mp2 audio, ffmpeg, 320x240, 22 FPS... a többi kevésbé lényeges.
Üdv!
Azthiszem a Format Factory nevezetű program kell neked.
Ingyenes,magyarul is tud,szinte minden formátumot ismer,illetve a kimeneti profilban van "Mobil eszköz kompatibilis Xvid /320x240/"-is, a hangerőt is tudod változtatni,stb...
Csak ajánlani tudom!
Találtam egy oldalt, ahol talán megoldás lenne a problémára, de azzal a proggal, nem lehet hangosítani a videón:
Itt a hibajavítás címszó alatt van a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!