Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Dupla win7-em van és nem...

Dupla win7-em van és nem tudom hogyan tudnám eltüntetni?

Figyelt kérdés
Lenne egy olyan problémám hogy amikor újratelepítettem win7-et usb-ről laptopra akkor volt "két" merevlemez az egyik 380gb-os a másik 81gb-os és én csak a 300-asat formáztam mert a másikra véletlenül azt hittem hogy a pendrive-om. Na most amikor elindítom a gépet akkor megkérdezi hogy melyik win7-et akarom bebootolni mert azon a nem formázott 80gb-oson volt előzőleg a win 7 és akkor most mind a 2 merevlemezen van windows. na de én formáztam csak simán azt a 80-asat és még akkor is kérdezi. Hogy tudnám azt megcsinálni hogy csak az egyik win7-et észlelje?ja és még annyi hogy nem nagyon szeretném még egyszer újratelepíteni ha lehet.

2013. nov. 2. 22:12
 1/4 anonim ***** válasza:
ha van működő nagy géped, akkor közd rá a vinyókat, és ott a rendszerben formázd le őket. utánna visszarakod a vinyókat ahol eddig voltak, és kész. win reinstall
2013. nov. 2. 22:14
 2/4 A kérdező kommentje:
De pont az hogy laptopom van meg nem akarom újratelepíteni
2013. nov. 2. 22:18
 3/4 Nemzeti konzervatív válasza:
Az lehet hogy fizikailag törölted a rendszer a boot.ini fáljban még mindig hivatkozik rá. Menj vezérlőpult/rendszer/speciális/indítás és helyreállítás majd ott a szerkesztésre. Itt megtalálod azt a listát amit induláskor is látsz, töröld ki azt amelyik már nem érvényes(vélhetően a default rendszer a működő)Természetesen azután mentsd el.
2013. nov. 2. 22:51
 4/4 Csxeba ***** válasza:
Töltsd le a unetbootint-t, tölts le egy Linux disztrót (én Xubuntut javaslom), majd csinálj egy pendrive-ból LiveUSB-t. Azt bootold és formázd/particionáld a drive-odat gparteddel. Úgy tudod elindítani, hogy egy terminál ablakba (windows gomb + t) beírod, hogy gparted. Utána Windows telepítő berak és újrahúzás.
2013. nov. 2. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!