Ha a Google-nél akarok dolgozni, minek tanuljak? Programtervező informatikus vagy mérnök informatikus
Attól függ mivel akarsz foglalkozni, de ha erről itt kell kérdezned, akkor inkább felejtsd el.
A Google-hez a legjobbak közül is csak a legjobbak kerülnek be...
Amúgy csak megjegyzem én egy proginf BSc-t már megcsináltam az ELTE-n, most az MSc-t is befejezem lassan és ezeket mindet IDŐBEN végeztem el úgy, hogy a legjobbak között voltam minden évben.
Ezek mellett pedig nincs olyan terület az informatikában amivel legalább kicsit ne foglalkoztam volna, de még így sem látok túl sok reális esély arra, hogy oda bekerüljek. :)
Teljesen mindegy, mindkettővel oda lehet kerülni, nem a végzettség számít, hanem a gyakorlati tudás.
Azonban fölösleges ilyen távra előre ilyen konkrétumokban gondolkozni, mert mire kitanulod, addigra a Google nagy valószínűséggel már leszállóágban lesz, mint most a Nokia és a Microsoft.
".... mert mire kitanulod, addigra a Google nagy valószínűséggel már leszállóágban lesz, mint most a Nokia és a Microsoft."
Hulyesegeket azert nem kene beszelni!
Mobil szegmens kifutóban? És hozzáértő vagy? :D
Pont egyre jobban tevődik át minden a mobilra, egyre inkább kezdik átvenni a tabletek és telefonok a mindennapokban a PC-k és laptopok szerepét...
Nem fog az kifutni, a Google meg pláne nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!