Mennyi az ideális hőfok egy laptop procinál?
Figyelt kérdés
Kb. 3 hónapja vettem egy Asus K55v Laptopot. Normál állapotban 38-42 fok között mozog a hőmérséklet, és ha játszok felugrik 75-77 fokra. Azt mondták, hogy ezzel semmi probléma, teljesen természetes. Most azonban átköltöztem, és az itteni szobákban elég meleg van, így normálban 45 az alap, és 85 fokra is felmegy a hőfok.
Kérdés. Ez már nagyon sok, és inkább ne játsszak, vagy teljesen normális.. Mennyi a max hőfok amit bír a gép, és mi tartozik a normál tartományba. (Van laptop hűtőm is, de nem túl sokat segít, max 1-2 fokot.)
2013. okt. 31. 17:41
1/3 anonim válasza:
75fok alatt kéne tartani.
Pucold ki. Vegyél jobb hűtést.
2/3 A kérdező kommentje:
Az gáz, ha 85 fok körül játszok vele? Csak mert külföldön vagyok, és itt elég nehézkes megoldani az ilyen dolgokat mert rohadt drága. Pl. még 90 fok sem tenne neki kárt? Még egy fél évig tuti nem tudok haza menni...
2013. okt. 31. 18:18
3/3 A kérdező kommentje:
Azt hozzátenném, hogy a Core Temp nevű progi 105 fokot ír nagyon max a használatra, a felett már normálon felüli a hőfok, habár nem tudom mennyire megbízható a progi.
2013. okt. 31. 18:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!