Milyen számítógépet vegyek?
Figyelt kérdés
Főleg játékra szeretném használni. De az a baj hogy nem valami sokat értek ezekhez az eszözökhöz. Az a lényeg hogy elég jó gép legyen és hogy mindent lehessen rajta csinálni. :)2013. okt. 30. 19:30
1/5 Gryphon válasza:
85e és afölött már nagyjából jó lesz. Inkább afölött.
2/5 A kérdező kommentje:
Kösz szépen, nagyon hasznos lesz!!:)
2013. nov. 1. 17:53
3/5 Gryphon válasza:
Nincs hozzá monitor, de a gépekbe ami a listán van cserélgethetsz bármit. Több RAM stb. Én is itt vettem. Persze akkor ùj az ár :-)
4/5 anonim válasza:
Az első az nem ért hozzá meg ne vedd bármelyiket.
ELŐRE ÖSSZERAKOTT GÉPET NEM VESZÜNK (rád sózzák az olcsó szart drágán)
mond meg mennyiből szeretnél gépet venni és összerakok neked egyet
5/5 Gryphon válasza:
Tényleg nem értek hozzá. 3 éve vettem 110ért és a mai napig minden megy rajta maxon. Te meg rakj össze neki és kérj pénzt te madAr. Nem más ócsárolásából kellene megélned...te is nagyon okos lehetsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!