Windows 7 telepítése partícióról?
Csináltam egy "Recovery" partíciót. (Olyan mint a lapiknál van). Ezt arra az esetre csináltam, hogy ha a Windows-om kipurcanna, és nem volna nálam a telepítő CD akkor is újra tudjam rakni. Rámásoltam minden fájlt. Jelenleg így néz ki: [link]
Hogy oldjam meg hogy egy gombnyomásra ez elinduljon? PL. ha megnyomom az F8-at, akkor kijönnek azok, hogy Az utólsó helyes konfig, Csökkentett mód, és pl ez is megjelenjen ott, hogy Telepítés.
Sehogy ezt így nem lehet.
V1.: Windows telepítőt teszel rá a megfelelő programmal, amiről később tudsz telepíteni (dos felületen tudod elérni, hogy onnan telepítsen).
V2: Letöltesz egy recovery programot, ami lemezképet készít a windowsodról, majd felmásolod a particióra. Később vissza tudod állítani a géped erre a pontra akkor is, ha a windows el sem indul.
Köszi a válaszokat!
1. A V1 et hogyan tudom megoldani? nekem az volna a lényeg, hogy ez tiszta telepítés legyen . biztonsági mentést szokok csinálni GHOST BOOT CD-vel.
Első vagyok. Így lehetséges talán a legegyszerűbben a telepítés: *****
De ehhez be kell magolndo a folyamatot, mert ha elromlik a gép, nem tudod megnézni, hogy is volt.
Vagy: Ghost programmal rendszermentés, majd visszaállítás (újra)telepítés nélkül:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Van leírása a saját partícióról való telepítésnek is, de nem igazán biztonságos :
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!