Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows 7 telepítése partícióról?

Windows 7 telepítése partícióról?

Figyelt kérdés

Csináltam egy "Recovery" partíciót. (Olyan mint a lapiknál van). Ezt arra az esetre csináltam, hogy ha a Windows-om kipurcanna, és nem volna nálam a telepítő CD akkor is újra tudjam rakni. Rámásoltam minden fájlt. Jelenleg így néz ki: [link]

Hogy oldjam meg hogy egy gombnyomásra ez elinduljon? PL. ha megnyomom az F8-at, akkor kijönnek azok, hogy Az utólsó helyes konfig, Csökkentett mód, és pl ez is megjelenjen ott, hogy Telepítés.

2013. okt. 30. 18:26
 1/5 anonim ***** válasza:

Sehogy ezt így nem lehet.

V1.: Windows telepítőt teszel rá a megfelelő programmal, amiről később tudsz telepíteni (dos felületen tudod elérni, hogy onnan telepítsen).

V2: Letöltesz egy recovery programot, ami lemezképet készít a windowsodról, majd felmásolod a particióra. Később vissza tudod állítani a géped erre a pontra akkor is, ha a windows el sem indul.

2013. okt. 30. 18:28
 2/5 Emberek ***** válasza:
ez így nem fog menni szerintem. legalábbis ahogy olvastam, a telepítőt tartalmazó adathordozónak (jelen esetben egy merevlemeznek) kizárólagosan egy partíciót szabad tartalmaznia
2013. okt. 30. 18:29
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

1. A V1 et hogyan tudom megoldani? nekem az volna a lényeg, hogy ez tiszta telepítés legyen . biztonsági mentést szokok csinálni GHOST BOOT CD-vel.

2013. okt. 30. 18:32
 4/5 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Így lehetséges talán a legegyszerűbben a telepítés: *****

De ehhez be kell magolndo a folyamatot, mert ha elromlik a gép, nem tudod megnézni, hogy is volt.

Vagy: Ghost programmal rendszermentés, majd visszaállítás (újra)telepítés nélkül:

[link]

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2013. okt. 30. 18:33
 5/5 anonim ***** válasza:

Van leírása a saját partícióról való telepítésnek is, de nem igazán biztonságos :

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2013. okt. 30. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!