HELP! PLS! Windows 7 telepítése partícióról?
Le tudná nekem valaki írni,azt hogy hogyan kell előre telepített Windows 7-et acer laptopra,PARTÍCIÓRÓL újratelepíteni?(magyarul,ha lehet,elég részletesen,kezdő vagyok!) és még azt szerezném kérdezni,hogy elmegy-e a garancia...?
Laptop:Acer Aspire 5750G
-Intel Core i5--2410m
-NVIDIA GeForce GT540M(1GB)(1760mb with Turbo Cache)
-4GB DDR3 Memory
-750GB HDD
már régebben is írtam ki kérdést,jött is válasz,csak angol link...:S
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..
Az lenne a kérdés, hogy lehet win7-t partícióról telepíteni?
Egyébként ha újratelepíted, akkor a garanciajegyet dobhatod ki...
Üdv :)
A garancia érvényét veszti :)
win7 ed van ? mármint telepítő?
Ha minden igaz, CTRL + F10 billentyűkombinációval tudod aktiválni a Recovery partíciót. Utána csak követni kell az utasításokat.
Amúgy a többeknek mondom, hogy a garancia hardverre vonatkozik és nem szoftverre. Ha a felhasználó legyalulta a gépéről a Recovery partíciót és a gépnek hardveres meghibásodása van, attól még ugyan úgy érvényes lesz a garancia.
Persze ha a felhasználó külön kéri, hogy a merevlemezen állítsák vissza a gyári állapotot, megcsinálják ugyan, de a javítás ezen részét már kiszámlázzák.
egyébként tudom még részletezni a dolgokat...
na szóval,bevittük vissza az acer shopba, bekapcsolták,azt mondták nyomjam a ALT+ALT GR+F10 gombot, és bejön egy visszaállító gyári állapotba...,kiválasztom,hogy visszaállítás gyári állapotba,el is indul,kb 5 perc alatt eljut 61%ig, megáll, még egy fél órát ott marad, utána kiír valami hibaüzenetet...
na szóval,akkor ez az újratelepítés, vagy csak visszaállítás...?:/
azóta nem vittem vissza a szervizbe, de már próbáltam vagy 5x...
a windows 7 eredeti, van az alján kód, és nem gondolom hogy elmegy a garancia,ha ők ott megcsinálják...akár pénzért is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!