Miért nem tölt le semmit?
Előbb tettem fel egy olyan kérdést hogy az l9 es telómon hogy tudok sd kártyára valamit is áthelyezni.
Azért lett bele sd káryta véve, mert az írta ki mindig, hogy kevés a tárhely, és nem frissített semmit, letölteni sem tudtam semmit, pedig mindig volt rajta hely.
Most van benne sd kártya, de már annyira sem műkődik. Töröltem kábé 40 dalt, hogy legyen még memóriám, de úgysem tölt le semmit, és frissiteni sem frissít semmit.
Már nem tudom gyakorlatilag használni (még telefonálni sem, mert azt írja ki hogy vmi korlátozva van).
Légyszíves segítsetek, mert már tiszta ideg vagyok, hogy ennyi pénz gyakorlatilag kirepült az ablakon.
Volt valakinek hasonló problémája? Ha igen, mit csinált? Én mit csináljak? (Szervízbe ellehet vinni??)
Mi az a kernel?
Amúgy töröltem vagy negyven dalt, van 60 mb szabad helyem, és még emailt sem akar küldenii, mert hogy kevés a hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!