Honnan tudom megállapítani, hogy milyen a processzorfoglalatom?
Sziasztok! Vettem egy gépet, aminek ki kéne cserélni a processzorhűtőjét, viszont nem tudom milyen a processzorfoglalatom. Nézelődtem interneten, rengeteg oldalt megnéztem, de nem jutottam semmire. Voltam informatikai szaküzletben, megkérdeztem, hogy van-e olyan kis fekete pöcök, amivel a hűtőt az alaplaphoz rögzítem, de azt mondták, hogy ilyet külön nem lehet kapni. Ezért kénytelen vagyok hűtőtesttel együtt venni egyet.Szeretném, ha segítenétek nekem, hogy honnan tudom megállapítani a processzorfoglalatot.
Előre is köszönöm!
Üdv: Róbert
A Speccy nevezetű program megmondja neked az alaplap gyártóját és pontos típusát, majd ezeket kombózva a Google keresőben könnyedén rátalálsz a kért információra.
Valamint, ha ide leírod a gyártót és a típusszámot, akkor valaki biztosan hamar megválaszolja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!