gyakornoknak meg lehet menni MSC, MBA-val is, csak körül kéne nézni mielőtt kioktatsz másokat, szeretem az ilyen hobbi programozókat, akik minden diplomás felett állónak hiszik magukat
2013. okt. 23. 16:19
12/30 anonim válasza:
#10 ennyi erővel mSC diplomával is kitörölheted, mert jelentkeznek 1000-en, akiknek szintén van + még x év munkatapasztalatuk.
Ha meg szerinted mindenhova BSc-t írnak minimumnak, vagy olvasni nem tudsz, vagy angolul, vagy mindkettő.
#8, a 67%-os nem én vagyok, de örülök, hogy ilyen jó észérvet sikerült felhoznod.
2013. okt. 23. 16:23
13/30 anonim válasza:
És ki mondta, hogy pályakezdőként jelentkezzen oda fejlesztőnek? Ezek szerint te se tudsz olvasni. Diploma nélkül akkor sincs esélyed a google-nál, még talán a recepciósnak is van. MSc-vel meg nem hiszem, hogy ki kéne törölni, sokan jól tudják felhasználni a karrierükbe, ettől még, hogy neked nincs, nem kell vergődni. A beszólásom arra a csodálatos kommentre irányult, hogy nem kell diploma a google-be(álmodik a nyomor), ami egyértelműen nevetséges... nem tudom mit kell ezen így kiakadni?
2013. okt. 23. 16:28
14/30 anonim válasza:
Los angeles-i, new york-i állásokat néztem, mindhez kért valami bachelor diplomát, és még egyszer mondom, az csak a minimum, nem minimumból fognak felvenni embereket.
2013. okt. 23. 16:30
15/30 anonim válasza:
67-es, te komolyan ennyire sötét vagy? Nem is neked írtam, oda van írva, hogy #10...
Mondjuk azt sem értem, hol láttál olyat, hogy fejlesztőként akar a Google-nél dolgozni.
2013. okt. 23. 16:34
16/30 anonim válasza:
Attól még én reagálhatok rá te fogyatékos, menjél álmodozz arról, hogy a 8 általánosoddal és a hobbi turbo pascal tudásoddal a googleba fogsz dolgozni.
2013. okt. 23. 16:37
17/30 anonim válasza:
1. Mérnök informatikus MSc hallgató vagyok a Miskolci Egyetemen.
2. Egy szóval nem mondtam, hogy a Google-nél fogok dolgozni, vagy, hogy egyáltalán akarok-e, vagy lenne-e esélyem.
Észérveid nincsenek, aztán ha nem tudsz valami okosat mondani, akkor jöhet a személyeskedés, igaz? :D
Szánalmas vagy, igazából sajnállak.
2013. okt. 23. 16:43
18/30 anonim válasza:
Lemertem fogadni, hogy most írsz valami fasza végzettséget magadnak. Vicces vagy, megnevettetsz. Bár nem szép dolog fogyatékosokon nevetni. Érdekes én egy szóval se említettem a végzettségem, amúgy se érdekel, hogy ki mit hisz rólam, ellentétben veled, gondolom ezért is írtad az állítólagos végzettséged :) ezzel most nem csaltál ki nagyobb tiszteletet a szemembe, még mindig iszonyú hülyének tartom aki azt írja, hogy nem kell hozzá diploma.... mielőtt egyáltalán megkérdezné, hogy mire is akar jelentkezni.. vagy komplexen az egész google-hez nem kell diploma? Tényleg vicces vagy.:D de privátba 2 perc alatt megfingatnálak, ha kérdeznék ezt azt a ciklusokról stb. Az okos ember azt is letagadja, amije van, a hülye meg azzal is dicsekszik, amije nincs.
2013. okt. 23. 16:51
19/30 anonim válasza:
Nem tudom, hogy jön ide egyáltalán a végzettségem, azért írtam le, mert folyamatosan ezzel jösz. Azt sem értem az hogy jön ide, hogy így meg úgy megfingatnál, mikor leírtam már az előbb is, hogy én nem akarok a Google-höz menni, soha nem is állítottam, hogy lenne esélyem.
Megint csak a személyeskedés. Komolyan ennyit tudsz? Anyázni nem akarsz elkezdeni? A fogyatékos kezd már unalmas lenni. Igazi intelligens ember vagy :D
2013. okt. 23. 16:57
20/30 anonim válasza:
Személyeskedést te kezdted, most meg játszod itt a hülyét, mintha csak én személyeskednék miközben minden hozzászólásodban van valami személyeskedés. Találj ki valami jobb védekezést, mondjuk mutasd meg, hogy milyen fasza programozó vagy, vagy mutass valami forrást, hogy a google-hoz diploma nélküli embereket vesznek fel.(ja tudom, ez most hogy jön ide, hagyjuk az egészet...) Írtam észérveket, véleményt, egyikre se reagáltál normálisan, csak sírsz, hogy személyeskedem... ennyit erről... cső
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!