Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Az iPad-ekre lehet feltenni...

Az iPad-ekre lehet feltenni letöltött zenét filmeket?

Figyelt kérdés
Most szeretnék venni új iPadet mert nemsokára megjelennek az újabbak. Az első Apple készülékem lesz és szeretnék ismeret gyűjteni! Szoktam sorozatokat feliratosan nézni munkahelyen telefonon ha van időm, erre ugyan úgy képes lesz az ipad is? zenék filmek tárolása lejátszására mennyire alkalmas? Egy kis véleményt tudtok mondani a készülékről? Én valószínűleg iPad minit fogok venni!

2013. okt. 16. 16:41
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
69%

Az, hogy egy ilyen szánalmas lúzernek mi a véleménye az nem érdekel. Pont a te gondolkodásod a szánalmas aki szerint lopni kell, mert nem telik pár száz forintos appra sem.

Nekem szerencsére nincsenek anyagi problémáim, és olyan frusztrációim sem amilyenek neked.

Gondolhatod, hogy 15 éves vagyok, csak te épp azt nem vagy képes felfogni, hogy nem az a normális, hogy lopjunk. De ugye te is ilyen szerencsétlen magyar gondolkodásmóddal vagy megáldva, ahol az a menő, hogy mit és honnan tudunk ellopni és a kiskapukat keresed.

Ezért van, hogy eBay-en is egyre többet találkozom a "Not shipping to Hungary" felirattal. Mert a csomagok egy jelentős részét ellopják a postán.

És a torrentezésben is az élen járunk. Csupa olyanban ami rossz.

De az ilyen nyomorékok is csak az ország rosszhírét keltik gondolom a munkádban is sok lehet a frusztráció, biztos nem fizetnek meg rendesen és ezért egyből elkezdesz személyeskedni, ahogy eddig is tetted már nem az első esetben.

2013. okt. 20. 12:58
 22/23 anonim ***** válasza:
0%

Mindig te kezded a személyeskedést te nyomorult:D

Amúgy látom még beléptél pár regiddel felértékelni magad,ennél szánalmasabb már nem is lehetsz

Amúgy gondolom te soha életben nem töltöttél le egyetlen zenét meg filmet sem ugye?

Te is egy "lopós csóró" gyökér vagy látod?

"Ezért van, hogy eBay-en is egyre többet találkozom a "Not shipping to Hungary" felirattal. Mert a csomagok egy jelentős részét ellopják a postán. "

Ezzel is sikerült mégegy ordenáré baromságot összehoznod,jó hogy először utalni kell utána küldik a csomagot,miután utaltál az eladónak édes mindegy neki milesz a csomaggal,ő már megkapta a pénzét

Mostmár én viszont itt és most befejeztem,nincs türelmem anyuci kis tacskójával netpárbajozni,látszik hogy fingod nincsen mi hogy megy,az aranyhalammal értelmesebb eszmecserét lehetne folytatni mint veled,tökéletes apple fanboy vagy,bár még közöttük sem ütöd meg az IQ átlagnak a felét sem

Egyetlen egy értelmes választ sem sikerült érvekkel összehoznod,ez már tényleg teljesítmény

Na szevasz

2013. okt. 20. 13:51
 23/23 anonim ***** válasza:
55%

Te szerencsétlen gyökér még életedben nem vásároltál semmit sem eBay-en. Tudod van egy olyan dolog, hogy "Buyer protection" ami azt jelenti, hogyha a vásárló nem kapja meg a csomagot, akkor vissza kapja a pénzét. Így ha a csomag nem érkezik meg akkor az eladó bukta a pénzt.

De ha nem lennél ennyire nyomorék, akkor utána néznél. De ugye eszed az nem sok van, mert egy degenerált vagy. Olvasgass a témában te szerencsétlen, hogy mennyi csomag tűnik egy Mo-on és ezért egyre több eladó nem szállít ide. Vannak ebay-es fórumok amiken elég sokszor előjön a téma.

2013. okt. 20. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!