Az iPad-ekre lehet feltenni letöltött zenét filmeket?
ma 22:02
Megint ezzel az ócska dumával jössz, miközben te vagy a béna, mert nem tudod használni és ezért kritizálod. Szánalmas vagy.
És tessék. Azért mert te még arra is képtelen vagy, hogy a google-t használd. Egyszerűen nem értesz hozzá és okoskodsz, hogy sz0r, pedig csak te vagy baromi alulfejlett és béna.
Amit nagy büszkén ideszemeteltél azzal max youtubról meg dailymotionról fog letölteni videókat aminek semmi értelme
Földeld már el magad könyörgöm
Utolsó,ez az amit kisiskolás barátunk az életben nem fog felfogni,szülei megvesznek a kölyküknek mindent,majd ha a kis tacskónak kell a pénzéért megdolgozni azonnal más lesz a véleménye a "csóróságról"
A másik meg hogy applen kívül nem volt semmilye,ez lerí a röffeneteiből,nincs összehasonlítási alapja,csak a szemellenző mögül vinnyog
ma 11:28
Figyelj te szánalmas szerencsétlen már rég (vagy 10 éve leagalább) nem anyámék vesznek nekem bármit is.
Az ilyen nyomorékoknak az a problémájuk, hogy nem tudnak lopni. Ami elég szánalmas, de Mo sok mindenben ami rossz az élen jár. Ebben is.
Komolyan szánalmas, hogy egy pár száz Ft-os appon spórolnak az emberek miközben megvesznek egy 150-250e Ft-os készüléket.
Azt is írtam már neked, csak ugye a csökkentett agyi kapacitásod nem képes felfogni, hogy már végig próbáltam kb az összes csúcsdroidot is. Eléggé tudom mik a különbségek.
De neked vannak valami komoly frusztrációid, mert egy nyomorék szenrencsétlen lúzer vagy aki nem tudja feldolgozni, hogy hülye az iOS-hez.
Egyébként meg tanulj meg magyarul!
"az életben nem fog felfogni" LOL És még te magyarázol nekem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!