Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Az iPad-ekre lehet feltenni...

Az iPad-ekre lehet feltenni letöltött zenét filmeket?

Figyelt kérdés
Most szeretnék venni új iPadet mert nemsokára megjelennek az újabbak. Az első Apple készülékem lesz és szeretnék ismeret gyűjteni! Szoktam sorozatokat feliratosan nézni munkahelyen telefonon ha van időm, erre ugyan úgy képes lesz az ipad is? zenék filmek tárolása lejátszására mennyire alkalmas? Egy kis véleményt tudtok mondani a készülékről? Én valószínűleg iPad minit fogok venni!

2013. okt. 16. 16:41
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
40%

ma 22:02

Megint ezzel az ócska dumával jössz, miközben te vagy a béna, mert nem tudod használni és ezért kritizálod. Szánalmas vagy.

2013. okt. 19. 22:58
 12/23 anonim ***** válasza:
40%

És tessék. Azért mert te még arra is képtelen vagy, hogy a google-t használd. Egyszerűen nem értesz hozzá és okoskodsz, hogy sz0r, pedig csak te vagy baromi alulfejlett és béna.

[link]

2013. okt. 19. 23:01
 13/23 anonim ***** válasza:
19%
Letöltő linkről meg torrentről beszéltem te degenerált analfabéta
2013. okt. 20. 01:21
 14/23 anonim ***** válasza:
21%

Amit nagy büszkén ideszemeteltél azzal max youtubról meg dailymotionról fog letölteni videókat aminek semmi értelme

Földeld már el magad könyörgöm

2013. okt. 20. 01:31
 15/23 anonim ***** válasza:
40%
Szóval nem tudsz lopni meg hülye vagy az iOS-hez az a bajod. Szánalas idióta vagy.
2013. okt. 20. 02:14
 16/23 anonim ***** válasza:
Safariból is lehet letölteni ha van rajta lejátszó app... Meg a torrent is megoldható, de mi a szar értelme?
2013. okt. 20. 02:55
 17/23 anonim ***** válasza:
26%
itt az a problem, hogy külön app kell ahhoz, hogy letölts bármit is. Nem a suttyóságról van szó mikor nem akarunk kiadni valamiért pénzt, hanem hogy inkább dolgozunk rajta kicsivel többet, és ingyen letöltjük... Hiszen az ember nem azért dolgozik keményen,hogy appokra költse a pénzt (jó..lehet 1-2 amire inkább én is kiadom), hanem pl rezsire, ruhára stb... Ha vesz az ember egy ilyen értékű cuccot, akkor az szolgálja ki igányeit teljes mértékben. Na ezért adtam el én az iphone-omat. Letöltés külön appal? Max filmeket, itt az a problem, hogy pl a zenéket nem rakja be a zenekönyvtárba, hanem csak a progiba (mondjuk youtube downloader), s mikor az ember összehozna egy lejátszási listát, hoppá nem tudom belerakni... Persze akinek nem igénye ez a történet ne is vegye figyelembe a válaszom
2013. okt. 20. 07:58
 18/23 anonim ***** válasza:
28%

Utolsó,ez az amit kisiskolás barátunk az életben nem fog felfogni,szülei megvesznek a kölyküknek mindent,majd ha a kis tacskónak kell a pénzéért megdolgozni azonnal más lesz a véleménye a "csóróságról"

A másik meg hogy applen kívül nem volt semmilye,ez lerí a röffeneteiből,nincs összehasonlítási alapja,csak a szemellenző mögül vinnyog

2013. okt. 20. 11:28
 19/23 anonim ***** válasza:
71%

ma 11:28

Figyelj te szánalmas szerencsétlen már rég (vagy 10 éve leagalább) nem anyámék vesznek nekem bármit is.

Az ilyen nyomorékoknak az a problémájuk, hogy nem tudnak lopni. Ami elég szánalmas, de Mo sok mindenben ami rossz az élen jár. Ebben is.

Komolyan szánalmas, hogy egy pár száz Ft-os appon spórolnak az emberek miközben megvesznek egy 150-250e Ft-os készüléket.

Azt is írtam már neked, csak ugye a csökkentett agyi kapacitásod nem képes felfogni, hogy már végig próbáltam kb az összes csúcsdroidot is. Eléggé tudom mik a különbségek.

De neked vannak valami komoly frusztrációid, mert egy nyomorék szenrencsétlen lúzer vagy aki nem tudja feldolgozni, hogy hülye az iOS-hez.

2013. okt. 20. 12:03
 20/23 anonim ***** válasza:
92%

Egyébként meg tanulj meg magyarul!

"az életben nem fog felfogni" LOL És még te magyarázol nekem. :)

2013. okt. 20. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!