Hoztak hozzám egy HP Compaq 6910p Laptopot. Windows 7 volt rajta azt mondták Win 8 at szeretnének de jó a Win7 is. Hát be raktam a win8 lemezt és mikor be hozta a win8 logóját a gép leállt. Utána be raktam a Win7 lemezt és szint úgy leállt a gép?
Figyelt kérdés
Mi lehet a Probléma? Előre is Köszönöm a válaszokat!2013. okt. 16. 16:09
1/3 anonim válasza:
így jártál...
mond meg a megbízódnak, hogy vigye el egy szakemberhez.
nagy bátorság szükségeltetik belekezdeni, (főképpen nem saját gépet buherálni, elvállalni) olyannak akinek fingja sincs az egészhez. (annyira sem, hogy megtudja keresni, hol lehet a gond.)
2/3 anonim válasza:
De ha jó volt rajta a Win7 akkor miért kellett variálni.
Amit így leírtál abból semmi nem derül ki, hogy mit bénáztál el. Pl.: milyen Win8 lemezt raktál be?
3/3 anonim válasza:
Lehet az optikai meghajtó rossz,lehet a lemez karcos,lehet memóriahiba,(ezt vagy Memtesttel,vagy Ubuntu live cdvel tudod kipróbálni),vagy rossz a telepítő(ùgyèrtem buherált,ne pistike féle autocrackes AIot használj,hanem MSDN-eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!