Hogyan tudnám megoldani, hogy magasabb felhasználói szinten tudjak telepíteni egy játékot?
letöltöttem egy játékot (The Witcher) iso. képfájlos tehát hozzáadtam a daemon tools-hoz , ki is jön , hogy telepítés...és hogy válasszak mappát, megtettem de nem kezdi el a telepítést mert azt írja, hogy magasabb felhasználói szint szükséges ehhez a művelethez.
Azt tudom, hogy úgy kéne elindítani, hogy jobb klikk futtatás rendszergazdaként, de ilyen opció most nincs vagy ha van is nem találom... Nagyon megköszönném ha tudnátok segíteni! :D
Szia.
Ha másként nem megy, próbáld meg azt, hogy a telepités idejére (vagy akár véglegesen) lehúzod az UAC-t minimumra :
Vezérlőpult -> Rendszer és biztonság -> Felhasználói fiókok felügyelete beállitásának módositása.
Kép : [link]
Sok sikert.
Üdv.
Ha azt akarod hogy menjen be fel kell crackelni.
Amit ír szerintem azért van mert letöltötted.
Velem is igy volt az Assasin s Creed-nél.
Csak jobb click a Cd ikonra megnyitás,megkeresed a setupot és futtatás rendszergazda ként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!