Hogyan győzzem meg a WIndows 8 (.1) -ről? Többi lent.
Szeretném felrakni a családi gépre a Windows 8-at, de apukám nagyon 7-párti, nem nagyon szereti az új dolgokat.
Hogyan tudnám meggyőzni őt, hogy érdemes váltani? Főleg, ha pénteken a Windows 8.1-et is kiadják. Érveket szeretnék és véleményeket, ha lehet. Mért szeretitek, pozitív, jó tulajdonságok...
Nagyon köszönöm előre is! :)
Pár jó duma;):
Apa haladni kell a korral. vagy, Csak tegyük fel próbából.
Egyébként ha a saját véleményemet kérdezed. Szerintem a Win7 sokkal jobb sokkal egyszerűbben meglehet találni az ilyeneket hogy pl. Csökkentett mód. Meg nem ugy néz ki a számítógépünk mint egy telefon. Nem akarlak elkeseríteni szerintem rakd fel próbából aztán meglátod.
Nekem már 8.1 van a gépemen, szerintem elég gyorsan hasít, szertem, gyorsabb mint a win7, érdemes kitesztelni.
Persze azt vedd figyelembe, hogy ha több partícióra volt szedve a géped, akkor azt hiszem a win8 első telepítéskor szétbombázza (én üres meghajtóra raktam), a régi gépékejne is tud dobni sebességben.
Szerintem az aki nem ismeri a 8-ast,az ne mondjon róla véleményt!Mért ne lenne gyorsabb,mint a 7-es? A 7-es az Xp alapjaira épült.Az pedig egy 13 éves oprendszer.A8-as egy teljesen új rendszer,és annak a frissítése a 8.1.
Azzal hogy valaki nem tudja kezelni az appokat(csempéket),az nem a fejlesztők hibája.Haladni kell a korral!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!