Mi a probléma ezzel a windows 8 telepítésével?
ncore-ról letöltöttem iso fájlban, neroval fel is írtam képfájl írás módban, és mikor vissza betettem a dvd ét hogy megnézzem hogy az írás sikeres volt e, valami hibaüzenetet adott ki. :
setup.exe - belépési pont nem található
az eljárás belépési pontja (___CxxFrameHandler3) nem található a DLL-ben (msvcrt.dll).
Majd leokézva kijön egy másik üzenet is:
Install Windows
The file 'autorun.dll' could not be loaded or is corrupt. Setup cannot continue. Error code is [0x7F]
ez mit jelent? És hogy lehetne megoldani a problémát? Vagy dobhatom a kukába?
Mert a telepítéshez is érteni kéne...
Állítsd be a biosban, hogy dvdről induljon a gép, és ne a futó win alól telepíts!
Nem tudott automatikusan elindulni a telepítő, de hogy miért, arról lövésem sincs (talán vírus, talán xp alól futtattad a 64bites win8 telepítőt, v mittomén, hogy mit mókeroltál), de ha úgy írtad ki ahogy a kérdésben írtad, és normális lemezre, akkor sztem nagy gond nem lehet.
Amúgy a hibaüzenettől függetlenül az intézőben lecsekkolhatod, de igazából, ha egyszer telepítesz róla, akkor derül majd csak ki, hogy jó-e.
Ezt szeretem, mindenki nekiugrik a win8-nak,és egy képfájlt nem tud normálisan kiírni dvd-re,vagy neagyisten USB-re!
Töltsd le az Oprend.hu-ról!
Hogyhogy nincsen egy oprendszered tartalékba dvd-n,cd-n,vagy usb-n?
Az ilyen meg is érdemli,hogy szenvedjen!!!!!!
birom az ilyen rögtön elítélő embereket, talán nektek biztos minden rendben ment mikor elkezdtetek ilyesmivel foglalkozni nem?...
Mi az hogy nem tudok normálisan képfájlt kiírni? Az írással minden normális volt.
S azért nincs most egy windows rendszerem sem mert, egy két ismerősömnek kölcsön adtam, de jelenleg elutazott, vagy már nem olvassa be a cd-t... S úgy gondoltam kipróbálom a win8 at.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!