Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi törtét az aksival? HP630

Mi törtét az aksival? HP630

Figyelt kérdés
Egy és fél éve vettem a gépet (HP630) nyáron meghalt a winchestere visszavittem az üzletbe mivel garanciás volt, ők továbbküldték és 2 hónap volt mire megcsinálták. Előtte 4 órát simán kibírt az aksija, de mire visszakaptam örülök a 2órának kb :S ráadásul nem szól merüléskor, hanem kikapcsol 40% nál. Érdemes lenne újra visszavinnem??

2013. okt. 11. 15:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
De még mennyire érdemes.Azt meg le sem írom mit volna még érdemes csinálni.De mivel két hónapig pislogtál nem lehetsz egy ideges típus.Nincs valaki ismerősöd aki elmenne veled és azt mondaná:Nademostaztánmán!Ja hogy a kérdés mi történt az aksival?Kicserélgetik meg stb.Az ilyen garanciakörúton sok minden történik.
2013. okt. 11. 15:46
 2/6 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy én személyesen nem tudom visszavinni, mert 300 km re arrébb vettem( ismerős segítségével), ezért nem is nagyon tudtam reklamálni. Azért gondolkodtam a visszavitelén mert egyetemre járok és nem tudnám 2 hónapja újra nélkülözni:( de ez azért tényleg nevetséges úgyhogy sajnos muszáj h kezdjenek vele valamit.
2013. okt. 11. 15:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát akkor tényleg nem érdemes oda visszavinni.Nem beszélve hogy lehet hogy mondjuk billentyűzet nélkül adnák vissza.Egy külön aksifigyelő progit lehet installálni segítségképpen.Aztán az energiabeállítások módosításánál meg kell nézni az energiasémát ami be van állítva.Hátha valamit elpiszkáltak a kis tudósok.Sokszor lehet itt rendes beállítással növelni az aksi idejét.Persze nem akkor ha beraktak egy "félkifingott"aksit.
2013. okt. 12. 14:05
 4/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nem értek annyira a gépekhez,hogy ezt megtudjam nézni egy programmal:D Egyébként biztos, hogy nem cserélték ki az aksit, mert a sajáton alkoholos filccel volt írva és ugyan úgy ottvan
2013. okt. 12. 15:30
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell külön program.Asztal közepén jobb egérgomb majd személyre szabás.Ott lent jobb oldal rákatt a képernyő kímélő ikonra.Majd az új ablakon a "kék" sorra katt(energiaellátási beállítások módosítása)Ott kiválasztani az energiatakarékos energiasémát.Majd katt a séma beállításainak módosítására.Ott meg eligazodsz fényerő beállítás stb.Meg a többi beállítás.Megfogod érteni.
2013. okt. 12. 16:56
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen tudom, csak régen anélkül, hogy energiatakarékosra tettem volna úgy bírt ki 4 órát :(
2013. okt. 12. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!