Playstation 4 vagy Xbox One?
Gondolom sok embernek a fejében megfordult az hogy venne egy Playstationt vagy egy Xboxot,nos nekem is s nem tudok dönteni,mármint tudom mit szeretnék csak nem akarok utána bánkódni ezért ti véleményeteket is kikérem!
Ps4et vennék játékok miatt,és mert nem kell úgy fizetni mint Xboxnál.De közbe az is felmerült hogy PC legyen(csak ott meg "mindig bővíteni kell"és egy konzol kb 8évig max kitart)
Ötleteket,tippeket,tanácsokat várok!
Előre is köszönöm!
Igen én is ezt gondolom,csak sokan mondják hogy "ne ne vegyél konzolt mert nem éri meg"és ilyenkor gondolkozok el hogy kb úgy nem tudom hányszor kijön új vidikártya stb,,míg egy konzol 8évig lazán elfut rajta minden..;-) és ps4 kb 120k lesz míg ők megvették a gépet 200-300körül "gamer gép"
és + még a fejlesztések
Egy kis info.Ha kijön a ps4 a psn-en a multi ugyan olyan fizetős lesz, mint live-on(ami ugye stabilabb)
A multi mind ps3-on mind ps4-en fizetős lesz.
Köszönöm az infót.
Viszont + Ps4nek hogy ott lehet warezolt játékkal is tolni,viszont Xboxon kockáztatni kell a konzolt.
De elvileg azt meghagyják hogy ingyen kipróbáld a játékokat nemstb?
Ha PS-es játékok jobban érdekelnek, akkor a vastagbetűs kérdésed el is dőlt.
PC vs konzol dologra mindenki mást fog írni. Egy dologra számíts: új konzolra nem lesz azonnal warez (ha egyáltalán megoldják, PS3-mal is szenvedtek egy ideig), nem tudom, hogy ez mennyire érdekel téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!